Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney Dreamlight Valley Artık Oynaması Ücretsiz Olmayacak

 
 
Gameloft ekibi Disney Dreamlight Valley'in Erken Erişim'den çıkacağını ve 5 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store üzerinden) ve Mac için yayınlanacağını duyurdu. Daha önce planlandığı gibi oyun artık oynaması ücretsiz olmayacak.
 
Oyun şu anda Steam üzerinde 449,00 TL'den satışta. 
 
Oyunu oynamak için artık ücret ödenmesi gerekiyor
 
 
 
Gameloft yaptığı bir açıklamada oynaması ücretsiz yapıdan ücretli sisteme geçiş hakkında çeşitli detaylar aktardı: "Resmi çıkışa doğru ilerlerken, Erken Erişim'den edindiğimiz bilgilerle, ücretli bir sisteme geçmeye karar verdik. 5 Aralık'ta tam sürüme geçiş yapacak olan oyunumuzu artık ücretli bir şekilde elde edeceksiniz." 
 
Disney Dreamlight Valley ilk olarak 6 Eylül 2022'de tüm platformlarda Erken Erişim sürüm olarak yayınlandı. Öte yandan Oyunun resmi çıkışıyla aynı gün ve tarihte, ilk ücretli genişleme paketi "A Rift in Time" da oyunculara sunulacak. Yeni paketin sergileneceği canlı yayın etkinliğinin de 1 Kasım TSİ 20:00'de yapılması planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Disney Dreamlight Valley
Ghost Knight: A Dark Tale için Demo Yayınlandı Quantum Error Çıkış Fragmanı Yayınlandı

xXBerkanXxD

28.10.2023 19:04:41

0
Gameloft kadar aç köpek bir firma görmedim. Oyun yaklaşık 1 yıldır erken erişimde tam sürümde free to play olacağını söyleyip sonra Disney Speedstorm çıkınca istediği parayı elde edemedi büyük ihtimalle aynı durum bundada olmasın diye herkese ücretli satmaya çalışıyor. Yani bu demek oluyor ki oyunun içeriğine güvenmiyor sürekli tekrar eden bir yapıya sahip zaten oyun gamepass'te oynamıştım chill kafa dinlemelik ama uzun saatler başında durulacak bir şey değil sürekli meyve topla, madencilik yap, yemek pişir vb. ameliliklerle dolu. Tek güzel yanı Disney karakterleri olmasıydı ama sorun değil kendi keyfi bilir oyunun korsan sürümü var bizde free to play gibi oynarız o şekilde dert olmaz bize.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disney Dreamlight Valley
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız