Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disintegration'dan Gamescom 2019 Özel Oynanış Fragmanı

 
Geçtiğimiz aylarda küçük bir teaser ile duyurulan Disintegration, boy göstereceği platformlar ve çıkış tarihi açıklandı. Ayrıca 2 dakikalık da oynanış fragmanı yayınlandı. 
 
Yayıncılığını Private Division'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise V1 Interactive'in yaptığı Disintegration, 2020 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürmesi planlanıyor. Oyunun hem hikaye hem de çok oyunculu bir modu olacak. Oyunun tanıtım yazısını ve Gamescom 2019 için özel paylaşılan oynanış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Dünya’nın yakın gelecekte iklim değişiklikleri, aşırı nüfus, yiyecek kıtlığı ve küresel bir salgın, ulusların yok olma eşiğine gelmelerine sebep oldu. Bilim adamları ise, insan beyninin çıkarıldığı ve cerrahi olarak robotik bir armatürün içine yerleştirildiği bir araç kullandı; sürecin bilinen ismi, Integration. Bu sürecin kaçınılmaz krize bir çözüm olması gerekiyordu.
Integration sırasında Romer adında bir Entegre karakteri oynuyorsunuz. O isyancılardan birisi. Rayonne tarafından yasaklanan kişilerden sadece birisi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Disintegration bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Private Division V1 Interactive eski Bungie kreatif direktörü ve Halo'nun eş yarat
The Lord of the Rings: Adventure Card Game'den Oynanış Fragmanı Remothered: Broken Porcelain'nin Çıkış Tarihi Açıklandı ve Fragman Paylaşıldı.
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.8.2019 07:19:44

0
Ne oyunu bu anlamadım tür olarak

RealArek

20.8.2019 01:58:58

+1
Destiny çok andırıyo hangi kafayla yaptılar bu oyunu fazla satmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disintegration
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız