Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lord of the Rings: Adventure Card Game'den Oynanış Fragmanı

 
Yayıncılığını Asmodee Digital'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Fantasy Flight Interactive'in yaptığı The Lord of the Rings: Adventure Card Game'den oynanış fragmanı paylaşıldı. The Lord of the Rings: Adventure Card Game; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için 29 Ağustos 2019'da piyasaya sürülecek. Oyunun tanıtım yazısını ve oynanış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Destenizi hazırlayın ve Sauron'un Kara Kuvvetleri ile ister tek kişilik oyuncu modu ile ya da çok oyunculu Co-op moduyla arkadaşınızla yüzleşin! 
 
Örümcek savaşçılar, orklar, Ringwraith'ler ve daha fazlası. Orta Dünya'da yolculuk ederken, kart kazanın ve yol boyunca yeni taktikler geliştirin. The Lord of the Rings: Adventure Card Game'de oyuncular, her biri kendine özgü zorluklarla dolu, sürükleyici görevlerle kendi kahramanlık hikayelerinde liderlik edebilirler. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Lord of the Rings: Adventure Card Game card game kart oyunu yüzüklerin efendisi
Death Stranding Gamescom 2019 Oynanış Videosu ve Karakter Tanıtım Fragmanları Disintegration'dan Gamescom 2019 Özel Oynanış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lord of the Rings: Adventure Card Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız