Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disco Elysium'un Dizisi Geliyor

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini ZA/UM'un yaptığı geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan RPG türündeki Disco Elysium'un dizisi için çalışmalara başlandığı açıklandı.
 
Variety'nin raporuna göre geliştirici stüdyo ZA/UM, yapım şirketi DJ2 Entertainment ile anlaşarak oyunun hikayesine dayanan bir dizi üzerinde çalışmalara başladı. 
 
Oyunun yazarı Helen Hindpere, "Oyunun aldığı geri dönüşten oldukça memnunuz.  DJ2 Entertainment ile birleşerek markayı çeşitli mecralarda da sunarak genişletmekten oldukça mutluyuz." dedi.
 
DJ2 CEO'su ve kurucusu Dmitri M. Johnson, Disco Elysium'un geniş bir dünyaya ve sınırsız bir potansiyele sahip olduğunu söylerken, böyle bir işe giriştikleri için oldukça mutlu olduklarını da ekledi.
 
Rapora göre şu an için projenin yazarı, oyuncuları veya yönetmeni gibi ayrıntıları belli değil, ancak şirket şu sıralar bazı görüşmelerde bulunuyormuş. Bu yılın sonlarına doğru da projeye başlamaları bekleniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Disco Elysium Disco Elysium dizisi za/um dj2 oyun ne zaman oyuncular konusu yayın tarihi
Haftalık Dizi ve Film Önerisi 13: Space Force - Paul Ghost of Tsushima'dan Dört Yeni Konsept Görsel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

27.6.2020 23:26:20

0
çorbaya donsun problem yok. ızlemedıkden sonra zaman ayırmadıkdan sonra bızlerı etkıleyen bır durum soz konusu olmaz. aralarından varsa kalıtelı olanlar onları secer ızlerız.

BSC Misafiri

27.6.2020 11:06:13

+2
Witcher dizisinin başarısından sonra her firma dizi, film, anime ile evrenlerini genişletme çabasındalar. Kaliteli örneklerine bir şey diyemem ama herkes yapmaya başlarsa çorbaya döner ortalık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disco Elysium Dizisi
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız