Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dijital ve Gerçek Dünyayı Birleştiren Yeni Bir Kart Oyunu Duyuruldu: Skylanders Battlecast


       Skylanders serisi ile oyunları figürler aracılığıyla gerçek dünyaya aktaran Activision bu konsepti kart oyunlarına taşıyor. Skylanders Battlecast adını alacak yeni yapımda kartlarımı kamera aracılığıyla tarayarak dijital ortamda hayata geçirebileceğiz.
 
      Mobil cihazlar için geliştirilen bu yapımda online PvP modunun yanı sıra tek kişilik campaign modu da yer alacak. Oyunda yeni istersek kamerayı kullanarak destemize yeni kartlar ekleyecek ya da dijital olarak kartlar satın alarak destemizi zenginleştirebileceğiz.
 
      Activision'un CEO'su Eric Hirshberg, oyun hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Sıfırdan Skylanders'ı mobil cihazlarda hayata geçirmek için geliştirilen Skylanders Battlecast, alıştığımız fiziksel kart oyununu yepyeni bir yolla mobil oyunculukla birleştiriyor. Bu oyun bizim mobildeki Skylanderse serisi için en büyük yatırımımız ve en büyülü fikirlerimizden bir tanesi." 

      Android ve iOS cihazlar için geliştirilmekte olan yapım 2016'da çıkış yapacak. Oyunun nasıl bir deneyim sunacağını aşağıdaki duyuru videosundan öğrenebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Skylanders Battlecast Skylanders kart ios android mobil
GTA V'e Tofaş Arabaları Geliyor The Witcher 3'ün Dil Dosyalarında Türkçe Dil Seçeneği Göründü!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

19.8.2015 10:08:26

0
sarmadı

TheStarBox

18.8.2015 19:38:29

0
yahu tablet üzerinden oynanacaksa gerçek kartların ne anlamı kalıyor?nintendo 3ds deki AR kartları gibi yapmışlar bence gereksiz.he şöyle olsaydı ilginç olurdu.kartarımızı masaya koyup ordan okutarak local biçimde oynasak mantıklı olurdu ama böyle anlamsız.heart stone ne güne duruyor.

BSC Misafiri

18.8.2015 18:21:46

0
Bilen bilir bu seri ağır para tuzağıdır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skylanders Battlecast
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız