Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Digimon Survive Yeni Ekran Görüntüleri

Bandai Namco, sıra tabanlı rol yapma oyunu Digimon Survive için yeni ekran görüntüleri paylaştı.
 
Minami Takahoshi tarafından seslendirilen Saki Kimijima ve Shino Shimoji tarafından seslendirilen Floramon karakterleri gösteriliyor. Saki Kimijima dürüst bir kişiliğe sahip, rahat, hayatı akışına bırakan ortaokula yeni başlamış bir kız. Floramon da onun yeni arkadaşı.
 
Ekran görüntülerinde ayrıca oyuncuların harita üzerinde nereye gitmek istediğini ve kiminle konuşmak istediğini seçmesini imkan sağlayacak serbest hareket etme sistemi gösteriliyor.
 
Digimon Survive 2020'de dünya genelinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Digimon Survive Bandai Namco PlayStation 4 Xbox One Switch ve PC
Green Hell'in Yeni Güncellemesi Yayınlandı, Co-Op Desteği Bir Sonraki Güncelleme ile Gelecek Aborigenus 10 Ocak'ta Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.12.2019 08:29:18

0
Sıra tabanlı anime jrpg ve hikaye isteyenlerlere önerim legend of heroes cold steel oyununu hikayesi o kadar uzun ki 4 seri halinde 4.son seri ama hala ingilizce dilliyle cıkmadı 1 2 3 ps4 için pcde oynarım diyenler suan 1 2 seriyeri mevcut oyunda süper yetenekli kahramanlardan tutun canavarlarla savaşlar , kötü adamlarla savaşlar var oynadınığınız her dakika beklentiniz artıyor hatta kahramanımız efsanevi bir gardiyan ile birlikte savaşıyor neyse kimse okumayacağı için uzatmıyorum. ÖZETLE : anime , jrpg , sıratabanlı savaş sistemi , büyü , ciddi hikaye severler ölmeden önce bu oyunu oynayın oynatırı : D

YildirimBuyucusu

30.12.2019 17:48:27

0
Bayılıyorum sıra tabanlı oyunlara ya. Çoğu kişi bu türün kötü olduğunu söyler ama benim için tam anlamıyla zevk dolu bir oyun. Özellikle hikayeye ciddi ağırlık veriliyor bu oyunlarda. Bir bu tür birde görsel roman oyunları. BAYILIYORUM ANIMEYE.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Digimon Survive ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız