Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo II: Resurrected Satışları 5 Milyonu Aştı

 
 
Yayıncı Blizzard Entertainment, Diablo II: Resurrected'in Eylül 2021'de piyasaya sürülmesinden bu yana dünya çapında beş milyondan fazla sattığını duyurdu. Oyunun geliştirici ekibi Vicarious Vision, geçtiğimiz hafta Blizzard Entertainment ile resmi olarak birleşti ve adı Blizzard Albany oldu.
 
Diablo II: Resurrected, Blizzard Entertainment'ın aksiyon-rol yapma türünü şekillendiren serisine ait olan Diablo II ve Lord of Destruction genişleme paketinin yenilenmiş hali. Hem tecrübeli oyuncular hem de oyunu 20 yıl önce PC'ye ilk çıktığında kaçıranlar, Diablo II'nin zamana meydan okuyan oynanışını günümüz oyun donanımlarının her olanağından yararlanan modern görseller ve seslerle deneyimliyor. 
 
Diablo II: Resurrected, 23 Eylül 2021'de Xbox Series X|S, PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Diablo II: Resurrected Blizzard Entertainment
Sucker Punch, Ghost of Tsushima için Desteğini Sonlandırıyor LEGO Builder's Journey, 19 Nisan'da PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo II: Resurrected ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız