Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo Benzeri Last Epoch için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Eleventh Hour Games ekibi tarafından oyunculara sunulacak olan Diablo benzeri aksiyon rol yapma oyunu Last Epoch için yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragmanla beraber oyunun 21 Şubat tarihinde erken erişimden çıkacağını ve tam sürüm olarak yayınlanacağını biliyor ve bu içerikle oyunun yapısını daha net bir şekilde görebiliyoruz.
 
Last Epoch tam sürüme kavuşuyor
 
 
 
Last Epoch içerisinde 15 farklı sınıf yer alıyor ve bu sınıflarla tehlikeli zindanlara doğru yol alabiliyorsunuz. Oyuncular ayrıca destansı ganimetleri avlamaya çalışacak, efsanevi silahlar üretebilecek ve yüzden fazla becerinin bulunduğu bir teknoloji ağacıyla karşı karşıya kalacak.
Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda 120'den fazla özelleştirilebilir beceri ve 20 pasif yetenek bulunacak.
 
Yine belirtilene göre Last Epoch gerçek para harcayarak avantaj elde edebileceğiniz bir yapıyı bünyesinde barındırmıyor. Ancak kozmetik anlamda diğer oyunculardan farklı olabiliyorsunuz. Oyunda ayrıca 4 oyunculu eşli oyun modu bulunacak ve böylece arkadaşlarınızla beraber ilerleyebiliyorsunuz.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Last Epoch
Üs İnşa Etme Oyunu Monsters Domain Yakında Geliyor Enotria: The Last Song Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız