Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3'ün Eklenti Paketi Havasındaki Yeni Güncellemesi için Çıkış Aralığı Verildi


      Diablo 3'e gelecek olan eklenti paketi havasındaki yeni güncelleme için bir çıkış aralığı verildi. Geliştirici ekipten Brandy Nevalistis, 2.4 güncellemesinin 15 Ocak'tan önce PC, PS4 ve Xbox One'a çıkış yapacağını duyurdu.
 
      Nevalistis açıklamasında "15 Ocak yeni bir sezonun başlangıcı. Güncellemeyi yeni sezondan önce çıkarmayı planlıyoruz. Genellikle güncellemeleri salı günleri yayınlasak da, tarihler tekniksel sorunlarla karşılaştığımız anlarda kayabiliyor. Bu yüzden güncellemeler için kesin bir tarih vermiyoruz." cümlelerine yer verdi.
 
      2.4 güncellemesi Diablo 3'ye düşmanlarla dolu yeni bir alan ekliyor. Bu yeni alanın farkı alanın belirli bir hikaye üzerine değil de sadece adventure moduna özel olarak tasarlanması. Ayrıca bu güncellemeyle birlikte oyuna yeni bir zindan sistemi gelecek. Bu özel zindanlar yalnızca gerekli ekipmanlara sahip olduğunuzda açılacak.
 
       Eğer sıkı bir Diablo 3 oyuncusuysanız veya Diablo 3'e yeni güncelleme sonrası dönmek istiyorsanız 15 Ocak tarihini not edin. Güncelleme yayınlandığında sizlere tekrar aktaracağız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net blizzard diablo diablo 3 reaper of souls rpg PS4
Xbox One'ın Son Güncellemesi Ne Yazık ki Konsola Belirli Bir Yenilik Getirmiyor Hyrule Warriors'un 3DS Sürümünden Uzun Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

12.1.2016 09:39:00

0
sezonun ılk ayı oynuyorum sonra baska oyunlara zaman harcıyorum. sımdı yıne sezon baslıyor hazırlıklarımı yaptım ara ara gırıp pas atıyorum sezon başlasın bi bakcaz artık nasıl geçicek bu sezon merak edıyorum.

Vendrick

9.1.2016 14:37:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: hksdejavu @ShadiwofDeath06: Oyun zaten PC platformunda en cok satmis 3. Mu 4. Mu ne :) satistan yana sikintilari yok anlayacagin. Ama dedigin gibi ilk ek paket citir cerezlikti hikaye bakimindan. Hikayedeki eksikligi oyun dinamiklerini toparlayarak tamamladilar. Yeni bir ek paket ile daha uzun bir hikaye, 2 yeni sinif ve PvP istiyorum ben. Saten RoS un sonunda "Bakalim icindeki kotulukle savasabilecek mi?" Diyerekten bende bir sonraki ek pakette PvP geliyor dedirtti.
aslında pvp gibi bi olay getirdiler ama fos çıktı sonra ne yaptılar bilmiyorum kaldırdılar heralde, bence pvp gelmesede olur gereği yok sağlam bir ek paket ile uzun hikaye 2-3 act ve 2 sınıf ile herşey harika olabilir, ama yeni çıkacak ek pakette yine 1 act 1 sınıf olursa fazla çekici kılmaz

hksdejavu

9.1.2016 13:59:36

0
@ShadiwofDeath06: Oyun zaten PC platformunda en cok satmis 3. Mu 4. Mu ne :) satistan yana sikintilari yok anlayacagin. Ama dedigin gibi ilk ek paket citir cerezlikti hikaye bakimindan. Hikayedeki eksikligi oyun dinamiklerini toparlayarak tamamladilar. Yeni bir ek paket ile daha uzun bir hikaye, 2 yeni sinif ve PvP istiyorum ben. Saten RoS un sonunda "Bakalim icindeki kotulukle savasabilecek mi?" Diyerekten bende bir sonraki ek pakette PvP geliyor dedirtti.

huseyincarnege

9.1.2016 11:21:15

0
diablo 3 gerçekten kendni baya topladı ilkide diablo 3 ve ex pakatini satın almışım

spacemonkey

9.1.2016 07:27:50

0
PC deki karakterle ps4 ten devam edilebiliyormu?

Vendrick

9.1.2016 02:14:02

0
Son 1 haftadır yeniden döndüm oyuna bu güncellemede güzel olacak. Artık yeni ek paket 1-2 tane de sınıf gelirse tadından yenmez. Crusader beklenen patlamayı yapmadı benim açımdan.

ShadowofDeath06

8.1.2016 22:51:54

+1
Şu oyuna uzunca dolu dolu bir ek paket gelse iyi satış rakamlarına ulaşacağına inanıyorum. Kabul edelim oyun ilk çıkışında patladı ama blizz bu süre zarfında boş durmadı her yeni patch ile bir bir genişletti oyunu. Hack 'n slash tutkunları için güzel bir yapım çıktı ortaya ama artık hikayeyi güzel bir şekilde uzun bir genişleme paketi ile desteklemenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Ha, eğer blizz çıkaracağı yeni pakette adam akıllı içerik koymaz yine 1 act koyarda bakın kısa ama atmosfer 2. oyun gibi ayağına yatarsa kusura bakmasın yine o ürünü bana satamaz. Kıssadan hisse, Diablo 3 'ün kendini bu hızla genişletmesi ve geliştirmesi dileğiyle diyelim :)

BSC Misafiri

8.1.2016 20:42:38

+5
High resolution textures'i bekliyoruz artık.

Master_Evil

8.1.2016 19:23:34

+1
Haberde hata mı var biraz karışmış gibi tarihler

Shovel Knight

8.1.2016 19:09:54

0
ilk 15 aralık ı okuyunca noluyoruz dedim sabırsızlıkla bekliyorum aylar sonra tekrar indirip bir göz atacam
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3: Reaper of Souls
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız