Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DiRT 4, Nintendo Switch'e Gelecek mi?

 
   Codemasters geçtiğimiz gün içerisinde yeni DiRT oyunu DiRT 4'u resmi olarak duyurmuştu. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PC, PlayStation 4 ve Xbox One olarak açıklandı. DiRT 4 tasarımcısı Darren Hayward, Dailystar.co.uk ile yapılan bir röportajda da oyunun Nintendo Switch'e gelip gelmeyeceği hakkındaki soruyu yanıtladı.
 
   Darren Hayward tarafından yapılan açıklama şu şekilde oldu.
 
"Şahsen. Switch'i ön sipariş ettim ve ilk gününde alıyorum. Açıkçası çıkışında [DiRT 4] Switch'e gelmeyecek. Zaten platformları da seçtik. Şu anda duyuracak hiçbir şeyimiz yok, ancak direkt olarak silip atmak istemem." 
 
   Hayward ayrıca, Codemasters'ın Switch'in Joy-Con hareket kontrolcüleri de dahil olmak üzere diğer özelliklerini desteklemek için "çok fazla düzenleme yapması" gerekeceğini söyleyerek "Nintendo Switch'in zorlayıcı yarış deneyimlerine sahip olacağını kesinlikle görebiliyorum." şeklinde eklemede bulundu.
 
   DiRT 4, 9 Haziran 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Codemasters Ralli Yarış Oyunu DiRT 4 PC Xbox One PS4
State Of Decay 2 için Yeni Bir Konsept Tasarımı Paylaşıldı Gears Of War 4 Xbox One-PC Cross-Play Ulaşılabilir Durumda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KAKÁ

30.1.2017 13:38:42

+2
Ben de şunu anlamıyorum bir oyun duyuruluyor oyun switche gelecek mi diye haberi yapılıyor, gelmeyecek dendiğinde konsol çöp oluyor İyi de arkadaş 360,ps3 gibi konsollara gelen 3A yapımlardan hangisi Wii'ye geldi ? Wii buna rağmen satışlarda iki konsolu da tokatlamadı mı ? Ne zaman wii 3A yapımlar ile ölçülebilen bir alet oldu ? Wii zaten hatta nintendo markası zaten bildim bileli kendi özel oyunları, özellikle gerçekcilikten uzak çizgi film tarzında ama oynarken inanılmaz keyif veren oyunlarla dolu bir alet olmuştur (mario,donkey kong, captain toad, zelda, pokemon gibi) Şunu anlayın artık, her AAA oyun duyurulduğunda switche gelecek mi kafasından kurtulmanız lazım.

2K

29.1.2017 22:33:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: ketchup. xbox one i geride birakti dan sonra okumayi biraktim
Wikipedia yanılttı en son 2014'de güncellemişler gözümden kaçmış, sağ ol fark etmeme neden olduğun için. Fakat o kadar açıklama yaptım bırakmasaydın okumayı, Nintendo bitik mitik demiştin onları açıklasaydın.

Adol125

29.1.2017 20:40:19

0
Ayrıca nintendo bitik marka? Adamalr senede 1 milyar lira zarar etseler 30 sene batmıyolar bile. Nasıl bitik marka bu.

Adol125

29.1.2017 20:38:47

0
Mario kart varken kimse dirt almaz switch e o açıdan bakın bide.

ketchup.

29.1.2017 20:03:07

0
xbox one i geride birakti dan sonra okumayi biraktim

2K

29.1.2017 19:55:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: ketchup.

wii zamaninda pek cok batili oyun konsola gelmisti gamecube zamanida oyleydi ancak artik nintendo el konsollari haric bitik bir marka bunu kabul edin excleri icin bende almak isterim ama bu alet kesin hacklenir bekleyin hacklensin oyle alin sacma sapan paralar vermeyin alete
Wii zamanı Fifa ve COD gibi oyunların çıktığını hatırlıyorum ama desteğini aldı diyemeyiz, eğer oynadı ya da videolarına bakarsanız görürsünüz ne demek istediğimi. Nintendo konsollarını alanlar veya almak isteyenler COD oynarım, Dirt oynarım diye almıyor. Zaten konsolu sattıran oyunlarda bunlar değil. Nintendo bitik bir marka değil, WiiU çok kötü bir şekilde çıktı hatta 100 binlerde falan kaldı ilk haftaları ki bir konsol için rezalet bir rakam fakat şu an Xbox One'ı geride bırakmayı başardı. (Bırakmamış Wikipedia listeyi 2014'de güncellemiş en son) Tabi WiiU'dan önce en az satan Nintendo konsolunun 30 milyonlarda sattığını düşünürsek Nintendo standartlarına göre geride kaldığı açık, zaten bende WiiU'dan çok memnun değilim. El konsolları dışında bitik dediğiniz de el konsolu 65 milyon sattı. Switch umarım iyi bir şekilde çıkar en azından WiiU gibi kendi özel Zelda'sı olmayan bir oyun olmaz. O zaman almayı düşünüyorum WiiU'ya bende acıdım konsola verdiğim paraya ve oyunlarına verdiğim paraya fakat Switch iyi çıkarsa ki öyle olacak gibi duruyor alabilirim. Korsan oyun kullanmıyorum ne yazık ki hocam.

ketchup.

29.1.2017 19:22:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Şu oyun Switch'e gelecek mi bu gelecek mi diye haberlerin bu aralar çoğalmasını garip karşılıyorum. Nintendo tarihinde ne zaman öyle aman aman popüler 'batılı' oyunların desteğini aldı ki zaten. Dirt 4 gayet beklediğim ve serisini sevdiğim bir oyun fakat Nintendo, Codemasters ile anlaşsa bu oyun Switch'e gelse zaten ne kadar satacak o platformda. Kimseye yarar sağlamayan bir durum olacak.
wii zamaninda pek cok batili oyun konsola gelmisti gamecube zamanida oyleydi ancak artik nintendo el konsollari haric bitik bir marka bunu kabul edin excleri icin bende almak isterim ama bu alet kesin hacklenir bekleyin hacklensin oyle alin sacma sapan paralar vermeyin alete

aygunn

28.1.2017 23:30:16

0
CAPCOM Resident Evil 7'yi Switche bile getirmiyor. Büyük ihtimalle donanım yüzünden. Dirt 4 gibi oyunların gelmesi hayal duruyor

2K

28.1.2017 13:22:00

0
Şu oyun Switch'e gelecek mi bu gelecek mi diye haberlerin bu aralar çoğalmasını garip karşılıyorum. Nintendo tarihinde ne zaman öyle aman aman popüler 'batılı' oyunların desteğini aldı ki zaten. Dirt 4 gayet beklediğim ve serisini sevdiğim bir oyun fakat Nintendo, Codemasters ile anlaşsa bu oyun Switch'e gelse zaten ne kadar satacak o platformda. Kimseye yarar sağlamayan bir durum olacak.

Vinewood

28.1.2017 12:18:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: K1NGP1N Herkes yokuş yapıyor arkadaş.Tamam exclusive oyunları fena olmaz ama birazda üçünçü partiden destek alması gerek.Yoksa gene dar bir kitleye ulaşabilir.
Oyunlar tanıtılmadan öncede uzun bir sürece sahip hocam, Switch daha yeni yeni tanıtıldı nx zamanında da dev-kit baya sınırlı özelliklere sahipti. Oyun daha tamamlanmadan birde portu ile uğraşmak istemez kimse

Dreandes

28.1.2017 11:55:43

0
Herkes yokuş yapıyor arkadaş.Tamam exclusive oyunları fena olmaz ama birazda üçünçü partiden destek alması gerek.Yoksa gene dar bir kitleye ulaşabilir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DiRT 4
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız