Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deviation Games'in Kurucu Ortağı Jason Blundell Şirketten Ayrıldı

 
 
Deviation Games'in kurucu ortağı Jason Blundell stüdyodan ayrıldığını duyurdu. Kurucu ortak Dave Anthony, geliştirici ekibe liderlik etmeye devam edecek.
 
Call of Duty serisinde çalışan eski Treyarch geliştiricileri Blundell ve Anthony, 2020 yılında Deviation Games'i kurdu. Haziran 2021'de Sony Interactive Entertainment,  büyük çaplı orijinal bir oyun geliştirmek için Deviation Games ile bir ortaklığa girdiğini duyurdu.
 
Blundell'in ayrılışıyla ilgili Deviation Games ekibi şunları belirtti: "Jason Blundell'in Deviation Games stüdyosundan ayrılmış bulunmakta. Jason'ın yaptığı katkıları takdir ediyoruz ve ona gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Deviation ekibi, geçtiğimiz yıl oyun yönetmeni rolünü üstlenen ve ileriye baktığımızda yol gösterici bir güç olmaya devam edecek olan Dave Anthony tarafından yönetilmeye devam edecek. 
 
Öte yandan Louis Castle'ın Deviation Games'e geliştirmeden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak katıldığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Deviation Games
Square Enix, Japonya'da Radec Engine'in Ticari Haklarını Satın Aldı Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin'in Yeni DLC'si Yakında Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız