Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devam Oyunu Outward 2 Duyuruldu

 
 
Nine Dots Publishing ve geliştirici Nine Dots Studio tarafından oyunculara sunulacak olan devam oyunu Outward 2 resmi olarak duyuruldu. Oyun hem PC (Steam) platformuna hem de konsollara çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun hangi konsollara geleceği şu an için bilinmiyor.
 
Outward 2 yenilikçi mekanikleri sunmak istiyor
 
 
 
Outward 2’nin şu anda bir çıkış tarihi ne yazık ki açıklanmamış durumda. Açık dünya aksiyon rol yapma devam oyunu içerisinde yeni mekanikler, üst düzey grafikler ve daha fazlası bizleri bekliyor. Oyun deneyiminin her açıdan geliştirildiği bu yapım içerisinde dikkat çekici bir dünyayı keşfetmeye hazırlanıyor ve ilk oyunun 1.3 milyondan fazla satıldığını aktarabiliyoruz.
 
Hem tek oyunculu hem de çevrimiçi eşli olarak oynayabileceğiniz bu oyunda yalnız veya arkadaşlarınızı çağırarak dikkat çekici savaş mekanikleri ile beraber oyunda ilerlemeye çalışıyor ve tuhaf canavarları burada alt etmeye başlıyorsunuz. Farklı silahlarla ilerleyebileceğiniz bu yapım için aynı zamanda duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Aşağıdan bu fragmanı izleyebilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğuna bir göz atabilirsiniz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Outward 2
Arcade Tarzı Uzay Macerası Underspace Erken Erişim Olarak Geliyor METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol.1 PS4 Fiziksel Sürümü Çıktı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız