Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dev MMO Oyunu Crowfall'un Alfa Öncesi Deneme Süreci Başladı


      Duyurulduğunda büyük ilgi gören ve Kickstarter'da en çok bağış toplayan oyunlardan biri olan MMO yapımı Crowfall'un alfa öncesi deneme süreci başlatıldı.
 
      Crowfall'un Hunger Dome modülü, oyunu Kickstarter'da destekleyen ve Alfa 1 sürecine katılmaya hak kazanan tüm oyunculara açılıyor. Bu oyuncular için davetiyeler gönderilmeye başlandı bile. Oyunun Alfa öncesi sürecine katılan oyuncular Hunger Dome oyun modunda 25 maç yapabiliyorlar.
 
       Bahsettiğimiz oyun modu 3 oyuncudan oluşan 16 takımla birlikte oynanıyor. Birbirleriyle mücadele eden bu takımlar arasında sona kalan takım kazanan oluyor. Oyun modunda seçebileceğiniz Knight, Confessor ve Legionnaire olmak üzere üç farklı sınıf bulunuyor.
 
      Hunger Dome modu Crowfall'un çok küçük bir bölümünü oluşturuyor. Crowfall, oyuncuların taht için savaşacağı devasa bir MMO oyunu olacağını hatırlatalım. Kickstarter kampanyasının tamamlanmasından 20 hafta sonra yayınlanan bu alfa öncesi moduna ait bir oynanış videosunu aşağıdan görebilirsiniz. Daha fazla oynanış videosu gün geçtikçe yayınlanacaktır. Crowfall'un tam sürüm olarak 2016'nın sonunda çıkış yapmasını planladığını hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Crowfall ArtCraft MMO PC online aksiyon hardcore
Ubisoft, Xbox One'ın Geriye Uyumluluk Sistemine Daha Fazla Oyun Getirebilir Haftalık Canlı Yayın Programımız Yayında (07 - 13 Eylül)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vinewood

9.9.2015 12:37:45

-1
WoW varken bu piyasada hangi mmo tuttuki bu tutsun ?

einhander

9.9.2015 12:33:36

0
tutmaz demenın bır sebebı olmalı

Vinewood

9.9.2015 11:07:27

-3
TUTMAZ TUTMAZ TUTMAZ TUTMAZ TUTMAZ
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crowfall
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız