Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex - Missing Link'in Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Adam Jensen ile 'Take down' yapmayı özlemiş olmalısınız.
 
    Eidos Montreal, Deus Ex: Human Revolution merakla beklenen ilk indirilebilir içeriği 'The Missing Link' için net çıkış tarihini en sonunda verdi.
 
    Twitter'dan yapılan duyuruda; "The Missing Link, 18 Ekim'de PS3, Xbox 360 ve PC için çıkıyor. Fiyatı 1200 MS Puanı veya 14.99 dolar olacak." denildi. Adam Jensen'in Belltower ajanları tarafından kaçırılması konu alacak olan The Missing Link, ortalama 5 saat oyun ömrü vaat ediyor. Birçok yol izlenerek ilerleme kaydedilebilecek olan oyunun bu beğeni toplayan yapısı ilk içerikte de korunuyor.

   The Missing ile orjinal oyunda görmediğimiz çevre öğeleri, karakterler ve çözülmeyi bekleyen yeni komploların kapısını aralayacağız. Adam'ın augmentation şablonunu ise en baştan kurmamız gerekecek. Jensen'ın Missing Link'te onarmak size bırakılıyor. İçerik ile ilgili yayınlanan ikinci oynanış videosunu kaçırdıysanız aşağıdan bulabilirsiniz:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter the missing link dlc indirilebilir içerik fiyat çıkış tarihi Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos
FF Type-0 İçerikleri Square Enix Üyelerine Bedava FF XIII-2, Bu Videosuyla Sizi Mest Edecek!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız