Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: Human Revolution'dan Üç Farklı Oynanış

Yarı mekanik, yarı insan Adam Jensen
 
     Deus Ex: Human Revolution için geçtiğimiz gün yayınlanan 8 dakikalık oynanış videosunda Adam Jensen'ın görevlerini gerçekleştirebilmek için farklı yollara ve çözümlere sahip olduğunu görmüştük. Aradan fazla vakit geçmeden yine aynı konseptte bir oynanış videosu daha yayınlandı.
 
     Yeni videoda Adam Jensen'ın Zeke Sanders isminde bir hedefi bulunuyor ve bir kaç bölümden oluşan bir binaya sızarak ona ulaşması gerekiyor. Bu bölümde de üç farklı oynanıştan tarzınıza göre uyanı seçerek aynı sonuca ulaşabiliyorsunuz. İsterseniz hiç strateji kurmadan ve vakit kaybetmeden çatışmaya girebilir ve önünüze çıkanı öldürebilir, isterseniz tamamen gizlilik içerisinde alternatif yollar keşfederek sessizce ilerleyebilir, isterseniz de etraftaki araçları hack'leyerek ve kullanarak rakiplerinizi saf dışı bırakabilirsiniz.
 
     Bu yılın iddialı yapımlarından biri olan Deus Ex: Human Revolution, Avrupa'da 26 Ağustos tarihinde PC, PS3 ve X360 için piyasaya sürülecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex 3 Deus Ex: Human Revolution PS3 Xbox 360 PC Square Enix Eidos
İşte NFS: Shift 2'nin Harika Çıkış Videosu Mortal Kombat'tan 'Tag-Team' Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

musAKka

28.3.2011 10:00:24

0
Bu efsane oyunun 3.sünün muhtemelen konu olarak oldukça güzel ancak oynanış ve grafik olarak biraz hayal kırıklığı yaratacağını düşünüyorum. Eski atmosferden eser kalmamış gibi gözüküyor.

swat57

26.3.2011 00:05:53

0
Arkadaşlar oyunun hakkını yemek kolay. Ama şunu unutmayın. Oyun size farklı bir deneyim sunacak. Farklı bir oyun olacak. Bir B.F. yapamazlarmıydı? Yaparlardı ama bunlar kılişeleşmiş oyunlar. Ben bu tür oyunları her zaman desteklerim ve grafiklerde hiç fena sayılmaz. Unutmayın grafik kötü at çöpe tarzı sadece çocuklar içindir.

SOLID SNAKE

25.3.2011 23:30:16

0
grafikler gerçekten kötü, oyun içi animasyonlarda kötü adamların ölmeleri vs. ve yapay zekayı da iyi görmedim. çok umutluyum bu oyundan ve bekliyorum inş kötü çıkmaz.

Project Scorpio

25.3.2011 22:36:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Smalltime Fail olacak gibi.
Epic olanından mı?

Smalltime

25.3.2011 21:51:38

0
Fail olacak gibi.

venom417

25.3.2011 20:30:15

0
Bi ara heyecanla bekliyodum ama artık hiç umudum kalmadı desem yeridir,atmosfer sıfır,grafikler bi garip yani mekanların hiç gerçekçiliği yok,oynanışı tps sanmıştım ,hatta bi ara ikisi arasında seçim yapılabiliyo filan denmişti ama şimdiye kadar görmedik,elinde bi silah havalandırma açıyo borular üstünde yürüyo vs... oyunu tek kurtarıcak şey senaryosu,bakalım

mezka

25.3.2011 20:14:25

0
grafikler kötü deil ama biraz daha iyi olabilirdi oynanışı baya güzel zaten

Chrigel

25.3.2011 19:35:58

0
grafikler bir alex değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız