Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: Human Revolution'da Politik Vurgular Yok


 
     Deus Ex: Human Revolution ilk videoları ile bir hayli dikkat çekti. Oyuncular da bu videolarda bekledikleri başarılı sunumu buldular. Şimdi ilk oyuniçi videoları bekliyoruz.
 
     Gelecekte geçen oyunun konusunun derin olmasını bekliyoruz. Konunun günümüzle bir bağlantısı olur mu şimdilik bilemiyoruz, ama sanatsal çalışmalarından bir tanesi ise herkesi şaşırtmıştı. Amerika Birleşik Devletlerinin eski başkanı George W. Bush oyundaki Detroid Polis Departman'nın ofisindeki bir posterde katliamdan aranıyordu. bu konsept çalışmanın anlamı neydi? Oyunun geliştiricileri bunu açıkladı.

      Oyunun baş tasarımcısı Jean-Francois Dugas, George W. Bush'un resminin Polis Departmanında bulunmasının sadece konsept çalışmalardaki bir şakadan ibaret olduğunu, bazen konsept tasarımları yapanların ekibi güldürmek için bu tür şeyleri yaptıklarını söyledi.
 
       Sonuç olarak Deus EX: Human Revolution'da politik göndermelerin bulunmadığını söylenen geliştirici daha önce çıkan haberleri yalanlamış oldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg ps3 pc3 xbox 360 eidos Jean-Francois Dugas George W. Bush
El Shaddai'dan 4 Dakikalık Oynanış Videosu Reggie :"3D 7 Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değil"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız