Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Deus Ex 4'ü Yapmak İstiyoruz"

 
     Eurogamer Expo, dün start vererek oyun dünyasına yeni haberler ve görüntüler sunmaya başladı. Tanıtımı yapılan oyunlardan biri olan Deus Ex: Human Revolution'ın oynanış videoları ve açıklamaları, fuarın dünkü programının bir parçası oldu.
 
     Deus Ex: Human Revolution'ın geliştirme sürecinin başından beri yapım ekibinde bulunan Jonathan Jacques-Belletete, bu oyun ve bir sonraki oyunla ilgili açıklamalarda bulundu. Sanat yönetmeni, Human Revolution'dan sonra serinin devam edip etmeyeceği konusunda "Kesin cevap veremem ama büyük şeyler olacak. Şimdiden hakkında sürekli konuşmaya başladık, eğer söylersem beni vururlar ama çok meşgulüz bunu bilin. Evet, kesinlikle yeni bir Deus Ex oyunu daha istiyorum, harika olur." şeklinde konuştu.
 
     Ayrıca oyunun PS3 versiyonunun (E3'te gösterilen versiyonu) oynanış videoları yayınlandı. Kamera ile kayıt yapılan 25 dakikalık video, önümüzdeki Mart ayında çıkması beklenen oyunun nasıl olacağı hakkında size biraz fikir verecektir (YouTube videosudur).
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Deus Ex Human Revolution Eidos Montreal Jonathan-Jacques Belletete Square Enix Eurogamer Expo Deus Ex 4
Aya ve Lightning'e Alternatif Kostümler The Legend of Zelda: Ocarina of Time - 3DS vs N64
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

3.10.2010 00:01:25

0
3 beklediğim kaliteye ulaşırsa 4'ü kesinlikle isterim ama Deus Ex adını rezil edeceklerse hiç devam etmesinler 3'e bakacağım o yüzden..

Repercussion

2.10.2010 18:45:12

0
Bence bu oyun TPS olsa daha iyi olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Human Revolution ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız