Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Detective Pikachu'nun Devam Filmi Geliyor

 
 
Film şirketi Legendary Entertainment içerisinde çalışan bir temsilcinin yaptığı açıklamalara göre (Polygon aracılığıyla) ikinci bir Dedektif Pikachu filmi aktif olarak geliştirilme aşamasında. Devam projesi ilk olarak 2019'da, ilk Dedektif Pikachu filminin sinemalara gelmesinden sadece birkaç ay önce duyurulmuştu.
 
Pokémon franchise'ına dayanan bir yapım 
 
 
 
Nintendo 3DS için 2016'da piyasaya sürülen, arka planda kalan ve Pokemon spin-off (yan ürün) oyununa dayanan ilk Dedektif Pikachu filmi, 2019'da sinemalarda gösterime girdi. Başrolde Ryan Reynolds, Detective Pikachu olarak rol aldı. İzleyicilerde heyecan uyandıran bu film büyük bir başarıya imza attı ve gişelerde 436 milyon doları aşan bir hasılat elde etti. Bu başarının ardından devam filminin sesleri yükselmeye başladı.
 
Legendary Entertainment içerisinde yer alan isimsiz kaynak (yukarıda bahsettiğim temsilci), devam filminin geliştirildiğinden emin olsa da şu anda proje içerisinde yer alacak olan herhangi bir ünlü ismi doğrulayamadı. 2021'de yayınlanan ilk filmde ana karakter Tim Goodman'ı canlandıran aktör Justice Smith, Inverse ile yaptığı bir röportajda, Dedektif Pikachu'nun devam filmi üzerinde çalışmaya istekli olduğunu belirtti.
 
Şu anda Dedektif Pikachu, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix ve Paramount Plus üzerinden yayınlanmakta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Detective Pikachu filmi
Wo Long: Fallen Dynasty için Demo Sürüm Geliyor: Tüm Platformlarda Geçerli Şubat 2023'te Çıkış Yapacak PS4 ve PS5 Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız