Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wo Long: Fallen Dynasty için Demo Sürüm Geliyor: Tüm Platformlarda Geçerli

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team NINJA tarafından oyunculara sunulacak olan souls-like aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty için bir demo sürüm yayınlanacak. Bu demo, 24 Şubat'ta tüm platformlarda geçerli olacak ve tüm kullanıcılar ücretsiz olarak oyunun bir kısmını deneyimleyebilecek.
 
Demo kayıtları tam sürüme aktarılabilecek
 
 
 
24 Şubat'ta tüm platformlarda yayınlanacak olan demo sürümünden kaydedilen veriler, oyunun tam sürümüne aktarılabilecek. Yani buradaki ilerlemeniz, elde ettiğiniz eşyalar ve daha fazlasını tam sürüme taşıyabileceksiniz. Öte yandan demoyu indiren ve oynayan kullanıcılar, tam oyunda geçerli olacak indirilebilir paket olan "Crouching Dragon Helmet" içeriğine erişim elde edecek.
 
Wo Long: Fallen Dynasty, Bloodborne'un yapımcısı Masaaki Yamagiwa ve Nioh'un yapımcısı Fumihiko Yasuda'dan yeni soluklu bir fantezi aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun, hayatta kalmak için savaşan isimsiz bir askerin dramatik ve aksiyon dolu hikayesini konu alıyor.  
 
Wo Long: Fallen Dynasty dünya çapında 3 Mart 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacak. Oyun ayrıca Xbox Game Pass abonelik hizmetinde de mevcut olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Wo Long: Fallen Dynasty
Marvel's Wolverine için ilk Bilgiler Geldi! Ne Zaman Çıkış Yapacak? Detective Pikachu'nun Devam Filmi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Angel of the Lord

5.2.2023 19:42:04

0
Gamepass'e gelecek.

BSC Misafiri

5.2.2023 12:06:14

0
Gelsin bakalım.Bu zamlardan sonra demosu bile gider.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wo Long: Fallen Dynasty
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız