Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2 Betası Ön Yüklemeye Açıldı

 
   Destiny 2'nin açık betası konsollar için gelecek hafta içerisinde başlayacak ve beta ön yüklemeye açıldı. 
 
   Beta şu anda oyunu ön sipariş verenler için ön yüklemeye açıldı. Dijital olarak ön sipariş verenler PlayStation Store veya Xbox Store üzerinden indirebilirler, kutulu sürüm için ön sipariş verenler ise bu adresten kod alarak indirebilirler. 
 
   Beta boyutu ise yaklaşık olarak 13 - 15 GB arasında. 
 
   Oyunu ön sipariş verenler için beta PlayStation 4'te 18 Temmuz'da, Xbox One'da 19 Temmuz'da başlayacak. 21 Temmuz'da ise tüm oyuncular için erişime açılacak. PC betası ise ağustos ayında yapılacak.
 
   Destiny 2 6 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için, 24 Ekim'de PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Destiny 2 Bungie Activision FPS
Off-Road Yarış Oyunu Gravel 2018'e Ertelendi The Evil Within 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Gorkem.IX

17.7.2017 14:07:41

0
Kinguin'de 2.5TL beta kodu aldım ben 1 tane

BSC Misafiri

15.7.2017 23:43:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk İnsan ilkini alıp da büyük pişmanlık duyunca sonrasında ne olursa olsun istek duymuyor o oyuna , destiny de böyle bir oyun oldu benim için
Kusura bakma ama tamamen senin ile ilgili bir durum bu şahsen ben oyuna başladığımda anlam veremedim ama araştırdım insanlarla tanıştım öğrendim derinlerine indim ve Türkiye'nin en iyi klanına girdim ve şuan bu klanla ikinci büyük buluşmamızı yapıcaz oyun gayet güzel topluluk bulursan benim gibi şans eseri tower dan birini bulup oyunun mantığını anlatan birini yakalaman gerek mesela tabii kasarsa. benim şansım onu pvp de kascak birine ihtiyacı olduğu için beni yetiştirmesi gibi bir şey oldu. sayesinde ilk dlc zamanı DLC OLMADAN dikkatli okuyun DLC OLMADAN 32 Level olan tek kişiydim ve bu baya bi emek demek az buz değil binlerce saat gömdüm ben bu oyunda ve bu sadece bir karakter için ben 3 karakter kastım sen düşün nasıl zor. yani şunu anlaman gerek oyun zor yada kötü değil oynayacak insan bulursan Destiny ciddi anlamda oynayabileceğin en eğlenceli oyun. tabii sen aim alamıyorsan multi de kötüysen oynayamıyorsan b.k atmanın lüzumu yok vay efendim saçma vay efendim çocuk oyunu vs bunları geçin (dedin diye söylemiyorum genel şeyler bro ;D) bir silahta şans eseri gelen özelliğin istediğin gibi gelmesi için bile ne kadar uğraşıyosun. sırf adamlar sen deli gibi kasma diye haftalık cruciable dan alınan coinleri sınırlıyorlardı strike lar içinde geçerli. her salı günü sabahlardık biz sırf 3 karakteri de ehemn bitirelim sonra full insanlara yardım edelim diye oyunu oynamak isteyene zaten biz yardımcı olduk bünyemizde çok kişi büyüdü gelişti yaşımda 18 klanda benden küçük bir kişi var o da 16 yaşında kalanı her yaştan var 20 lerde 30 larda 40 larda hatta 50 bile vardı ayrılmadan önce :) kısacası oynamak isteyene güzel oyun okuyan herkese teşekkürler :)
Özet yok mu bu ne
Özeti şu oyun güzel oynamayı bilirsen çevren varsa oyuna maks 10-20 saat harcayıp oyuna eleştiri yapmak yanlış olur diyorum genel olarak çünkü +10k saat harcadım oyuna ve oyun güzel bunu demek istedim eksiği var mı var elbette ama abartılacak kadar yok

gultekinlive

15.7.2017 00:50:40

0
eleştirilere diyecek bir şey yok. hikaye anlatımının zayıf olması, tekrarlayan görev yapısı, dlc politikası ve dlc'de verdikleri... bazılarını değiştirdiklerini söylediler ama dlc politikası aynı kalacak gibi. bunu da bungie'nin elinde olmayan sebeplere vermek istiyorum. biraz toleranslı davranıyorum halo'dan dolayı ben de. bu yüzden yorumlarım objektif olmayabilir. bence neden efsane değil? tasarladıkları bu tarz bağımlılık yapıyor ama destiny, oyuncusu güncel kaldıkça güzel oyun. 3 yıl sonra destiny 3 de yapılacak. o gün geldiğinde destiny 1'in cazibesi hiç olmayacak. hiçbir destiny oyuncusu muhtemelen birisine oyunu önerirken gidip ilk oyundan başlayın demeyecek. taken king'le alanlara level boost hakkı vermeleri de bu akla hizmet ediyor. 10 dolarlık içerikleri 30 dolardan vermek zorundalar. bu oyun geliştirme tarzı dönemlik kar sağlamaya dayalı, litaratüre kült bir oyun katma üzerine değil. nasılki şu an kocaman 2'yle birlikte yepyeni başlangıç yapıyoruz dediler 3. oyun için de benzer bir formül yaratacaklar. Activison bizden dönemlik düzenli para istiyor. Bunu da yapabileceğine inandığı sci fi shooter ustasının elinden yapıyor. bungie kusurlarını giderir (ki bu oyunda ilerleme var, dinlemişler bizi) ama oyunun etiketine dokunamaz. Yine de tüm bunlara rağmen çok güzel bir soluk getirdiğini düşünüp oyunu kabul edenlerdenim.

kollaps

14.7.2017 23:10:31

0
Okuyamamamin sebebi yazinin uzun olmasi degil okuduklarima sinir olmamdi okudugunuz seyi anlamiyorsunuz galiba. Ayrica yazdiginiz 2 mesajdan ne kadar burnu havada kendini yuksek goren bir tip oldugunuz acikca belli oluyor.

Antikaruh

14.7.2017 22:58:45

0
@kollaps Orada giriş ve gelişmesi oldukça kısa olarak bir paragraf var. Rahat okunsun diye boşluk koydum. Bu arada 15-20 cümleyi okuyamayan adamın yorumunu bende kale almam, nitekim alamam. Çünkü kendisi gelişmemiş ve o seviyede değildir. Okuduğunu anlamak ise ayrı bir meziyet... Ondan da yoksunuz bayağı görüyorum ki. Neticede hiç bir zaman ulaşamayacağınız bir seviyeye laf atmak yerine belki kendinizi geliştirmek adına çabalayabilirsiniz... Şaşırıyorum bir nefesi bitirmeden okuyabileceğim şeyleri millet online alemde "offf ne destan yazmış yeağğğ" falan diye yaftalıyor. Sonra ülkemizdeki tek haneli okur yazarlık istatistikleri aklıma geliyor ve bir pfff daha çekip kapıyorum sayfayı [:'(] --- @gultekinlive Katılıyorum, benim dem vurduğum nokta insanların "EFSANE" sıfatını çatırt diye zamanında ortalaması 63 olan bir oyuna yapıştırabilmelerinedir. Bende 60-70 saat oynadım, müzikleri, atmosferi, zamanında peter hocamızın seslendirmesi, ve o boşa giden görselleri -ahhh ahh- için oynadım oyunu. Özellikle Halo'nun hatırına. Çok ümit beslemiştim. Ancak bitti gitti. Ve bu adamlar bu oyunu 3-4 kez falan sattılar. 2 harita 1 campaing zinciri çıkartıp 25-30 dolar istediler. Sonra paketi toplayıp dlc'leri alın 50 dolar yaptık ama hepsi var içinde dediler. Ana oyuna sahip olanlar gitti bir daha satın aldı falan fistan... Arkadaşım da hastası ve harcadığı parayı duyunca neye uğradığımı şaşırdım. Bir LoL'den Dota'dan kat be kat iyidir ama efsane değildir. Hele ki bu kadar eksiği ile. Activision'ın ekonomik vizyonu ile birleşince ortaya üzücü bir tablo çıktı. Şu oyun şöyle 20-30 saatlik senaryo, ve dolu bir harita, üstüne göz boyamak adına değilde hakikaten bir birinden farklı düşman ve silah-zırh çeşitliliği ile gelseydi ettiğim her laf boynuma borç olurdu. Ama bu haliyle değil maalesef...

s4hacioglu

14.7.2017 22:46:37

+1
Eksiklerine, bazen sinir etmesine rağmen hayatımda oynadığım en iyi coop oyundur. Olayı yakalamış ve türü sevenler gerçekten binlerce saatini vermiştir oyuna. Heyecanla betayı bekliyorum.

kollaps

14.7.2017 22:23:43

0
Kac paragraf yazi yazmissiniz ama cogu sacmalik yani. Sonuna kadar sinirden okuyamadim kusura bakmayin. Insanlar ben bu oyundan bir halt anlamadim demek yerine oyun kotu cop vs demeyi tercih ediyor. Binlerce insan yanlis sen dogrusun.

Antikaruh

14.7.2017 17:50:45

0
Oyun mu oynuyorsun, düğüne mi gidiyorsun ? Hikayesi oyun içinde verilememiş, o güzelim mekanları grafikleri heba edip içeriğini bom boş bırakmış, bir birinin aynısı silahları sadece üzerlerindeki rakamı değiştirerek sana kakalamış, 3-4 çeşit düşmanı boyayıp evirip çevirip, büyütüp küçültüp, sana baştan özgün bir tasarımı-animasyonu dahi reva görmemiş düşmanlar sunmuş, grind grind ve biraz daha grind deyip tek ek pakette herkese kazığı takmış, şu anda çıkacak yeni oyun ile o "emek" diye tabir ettiğin ekranın karşısında büyütülen popoyu hiçe saymış bir oyun ve oyun yapımcısından bahsediyoruz... Farklılık, çeşitlilik, yenilik namına hiç bir şey sunamayan bir oyun. Benim gibi oyunların teknik-içerik kısmı ile ilgilenen, onları bir sanat eseri görüp, üzerinde koşulacak koşu bantları olmadığını bilen oyuncular bahsini ettiğim eksiklikleri ve daha nicelerini çok rahat bir şekilde görecektir. Size gelince, siz knight online da oynasanız, cs 1.6 da oynasanız bahisini ettiğiniz o güruhu bulduğunuz sürece mutlu olacaktanız. Zira girin teamspeake al sana destiny o zaman. Dolayısı ile beraber takıldığınız insanlar yorumunuzun %99'unu kapsıyor, dolayısı ile o farklı yaşlardan insanlar bu ortamı oluşturmuş ve size bahsini edecek "böyle bir oyunu bile" savundurtacak bir atmosfer oluşturmuş. Netice ? Oyunun kendisi değil, beraber oynadığınız insanlar size bir şeyler sunmuş... Dolayısı ile bunu günümüzdeki neredeyse bütün online oyunlarda bulabilirsiniz. Guild Wars, WoW, TESO vs vs vs ( ki bir mmo olarak hepsi bu oyundan kat be kat başarılılılar) Bizim gibi ben oyuncuyum diyen adama, eski kemiklere maalesef böyle numaralar işlemiyor. Oyunu mahmut ağabey ile sohbet için niye açayım ? Gider mahmutla direk sohbet ederim. Bu arada "dikkatli okuyun" , "emek", "türkiyenin en büyük clanı" Sakin olun bir kaç koddan oluşmuş, amacı ticari başarı olan bir oyun. Kendinizi çok kaptırmışsınız, bende sizin yaşlarınızdayken kaptırmıştım da Allah'tan bizler Baldurs Gate'lere , Fallout'lara, MGS'lere kaptırmıştık kendimizi. Buradan çıkarılacak tek olumlu şey; umarım o insanlarla olan iletişiminiz sadece şu kıytırık oyunda sabaha kadar ateş etmek üzerine değildir. Zira bu oyun göçüp gittiğinde o arkadaşlıklarınızın da beraberinde uçup gitmesi üzer neticesinde. Umarım farklı bir bakış açısı ile bakabilmeniz için bir pencere açabilmişimdir genç kardeşim ... Bende diyorum bu oyun nasıl satıyor, meğer böyle Edit: Sırf ne olacağını görmek için, o bahsi edilen "oyun sonradan açılıyor" mevzusunun merağına 70 saatini Destiny'e gömen üzgün bir oyuncu tarafından yazıldı

BSC Misafiri

14.7.2017 16:47:12

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk İnsan ilkini alıp da büyük pişmanlık duyunca sonrasında ne olursa olsun istek duymuyor o oyuna , destiny de böyle bir oyun oldu benim için
Kusura bakma ama tamamen senin ile ilgili bir durum bu şahsen ben oyuna başladığımda anlam veremedim ama araştırdım insanlarla tanıştım öğrendim derinlerine indim ve Türkiye'nin en iyi klanına girdim ve şuan bu klanla ikinci büyük buluşmamızı yapıcaz oyun gayet güzel topluluk bulursan benim gibi şans eseri tower dan birini bulup oyunun mantığını anlatan birini yakalaman gerek mesela tabii kasarsa. benim şansım onu pvp de kascak birine ihtiyacı olduğu için beni yetiştirmesi gibi bir şey oldu. sayesinde ilk dlc zamanı DLC OLMADAN dikkatli okuyun DLC OLMADAN 32 Level olan tek kişiydim ve bu baya bi emek demek az buz değil binlerce saat gömdüm ben bu oyunda ve bu sadece bir karakter için ben 3 karakter kastım sen düşün nasıl zor. yani şunu anlaman gerek oyun zor yada kötü değil oynayacak insan bulursan Destiny ciddi anlamda oynayabileceğin en eğlenceli oyun. tabii sen aim alamıyorsan multi de kötüysen oynayamıyorsan b.k atmanın lüzumu yok vay efendim saçma vay efendim çocuk oyunu vs bunları geçin (dedin diye söylemiyorum genel şeyler bro ;D) bir silahta şans eseri gelen özelliğin istediğin gibi gelmesi için bile ne kadar uğraşıyosun. sırf adamlar sen deli gibi kasma diye haftalık cruciable dan alınan coinleri sınırlıyorlardı strike lar içinde geçerli. her salı günü sabahlardık biz sırf 3 karakteri de ehemn bitirelim sonra full insanlara yardım edelim diye oyunu oynamak isteyene zaten biz yardımcı olduk bünyemizde çok kişi büyüdü gelişti yaşımda 18 klanda benden küçük bir kişi var o da 16 yaşında kalanı her yaştan var 20 lerde 30 larda 40 larda hatta 50 bile vardı ayrılmadan önce :) kısacası oynamak isteyene güzel oyun okuyan herkese teşekkürler :)
Özet yok mu bu ne

BSC Misafiri

14.7.2017 15:37:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk İnsan ilkini alıp da büyük pişmanlık duyunca sonrasında ne olursa olsun istek duymuyor o oyuna , destiny de böyle bir oyun oldu benim için
Kusura bakma ama tamamen senin ile ilgili bir durum bu şahsen ben oyuna başladığımda anlam veremedim ama araştırdım insanlarla tanıştım öğrendim derinlerine indim ve Türkiye'nin en iyi klanına girdim ve şuan bu klanla ikinci büyük buluşmamızı yapıcaz oyun gayet güzel topluluk bulursan benim gibi şans eseri tower dan birini bulup oyunun mantığını anlatan birini yakalaman gerek mesela tabii kasarsa. benim şansım onu pvp de kascak birine ihtiyacı olduğu için beni yetiştirmesi gibi bir şey oldu. sayesinde ilk dlc zamanı DLC OLMADAN dikkatli okuyun DLC OLMADAN 32 Level olan tek kişiydim ve bu baya bi emek demek az buz değil binlerce saat gömdüm ben bu oyunda ve bu sadece bir karakter için ben 3 karakter kastım sen düşün nasıl zor. yani şunu anlaman gerek oyun zor yada kötü değil oynayacak insan bulursan Destiny ciddi anlamda oynayabileceğin en eğlenceli oyun. tabii sen aim alamıyorsan multi de kötüysen oynayamıyorsan b.k atmanın lüzumu yok vay efendim saçma vay efendim çocuk oyunu vs bunları geçin (dedin diye söylemiyorum genel şeyler bro ;D) bir silahta şans eseri gelen özelliğin istediğin gibi gelmesi için bile ne kadar uğraşıyosun. sırf adamlar sen deli gibi kasma diye haftalık cruciable dan alınan coinleri sınırlıyorlardı strike lar içinde geçerli. her salı günü sabahlardık biz sırf 3 karakteri de ehemn bitirelim sonra full insanlara yardım edelim diye oyunu oynamak isteyene zaten biz yardımcı olduk bünyemizde çok kişi büyüdü gelişti yaşımda 18 klanda benden küçük bir kişi var o da 16 yaşında kalanı her yaştan var 20 lerde 30 larda 40 larda hatta 50 bile vardı ayrılmadan önce :) kısacası oynamak isteyene güzel oyun okuyan herkese teşekkürler :)

rambocuk

14.7.2017 15:05:31

0
İnsan ilkini alıp da büyük pişmanlık duyunca sonrasında ne olursa olsun istek duymuyor o oyuna , destiny de böyle bir oyun oldu benim için

Megathrone26

14.7.2017 14:52:30

0
Bakalım nasıl yapmışlar. Umarım single tarafı ilki gibi uyduruk olmaz ve yine umarım standart ps4te iyi calisir
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız