Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Desolatium Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını SOEDESCO ve geliştiriciliğini Superlumen ekibinin üstlendiği point and click macera oyunu DESOLATIUM'un çıkış tarihi açıklandı. Oyun 27 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Sanat tarzıyla dikkat çekiyor
 
 
 
Birinci şahıs macera bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda gizemli yerleri ziyaret edebiliyor, yaratıklarla yüzleşebiliyor, ipuçları arayabiliyor ve bulmacaları çözmek için nesneleri birleştirmeniz gereken bu korku hikayesini yaşayabiliyorsunuz.
 
Oyunda görüldüğü gibi dikkat çekici bir sanat tarzı yer alıyor. Daha çok çizgi roman tarzıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda ilgi çekici ortamlar, nesneler ve daha fazlası bulunuyor. Belirtilene göre oyunda Lovecraft tarzı bir macera karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Son olarak oyunda dört farklı yol ve istikameti belli olan sahip dört karakterin yerine geçiyor ve bunları sağ salim ulaştırmaya çalışıyoruz. 
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Desolatium
Yarış Oyunu Hot Lap Racing Duyuruldu INDUSTRIA Geliştiricileri UE5 Destekli Yeni Bir Oyun Geliştiriyor

Dhalsim

9.9.2023 16:09:09

0
point and click macera ilk bilgisayarımı aldığımda en çok sevdiğim türdü. Oyun güzel, ilginç duruyor. P&C Macera oynamak ayrıcalıktır. Tadını çıkarın...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Desolatium
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız