Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demon's Souls 1 Sene Daha Online!

- 1 sene daha birlikteyiz dostum!
 
    Demon's Souls sunucuları ile 1 sene daha! En son From Software'in açıklamasına göre 6 Ekim'de kapanacağı belirtilen oyunun sunucuları için bir sene daha uzatma kararı alındı.
 
    Oyunun sunucularının kapanması için ikinci yıldönümünü doldurması beklendi ama From Software oyunu tamamen 'offline' yapmak için 1 sene daha bekleme kararı aldı. Demon's Souls'un online desteği sayesinde oyunda ilerleme sağlayan oyuncular diğer oyunculara yerlerde not bırakabiliyorlardı. Ayrıca ölen bir oyuncunun son birkaç saniyesi de izlenebiliyordu. Bunun yanısıra birbirlerinin dünyalarını işgal etme veya ortaklaşa ilerleme gibi hizmet seçenekleri de veriyor sunucular.
 
    Demon's Souls'un varisi Dark Souls ise 7 Ekim'de çıkıyor. Daha kanlı, daha ölümcül ve çok daha zor bir maceranın bizleri beklediğini söylemişti From Software yetkilileri. Öyle de olmasını istiyoruz. Bu, çok farklı bir RPG deneyimi. Sakın kaçırmayın!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku sunucu action nintendo wii nintendo Super Mario Galaxy 2 Metal Gear Solid: Peace Walker PSP Sony Kojima Production Konami rpg action ps3
Crysis'ın Konsol Çıkış Tarihi Kesinleşti Neversoft, FPS Oyunu mu Yapıyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız