Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demon Turf: Neon Splash Artık PC ve Switch için Mevcut

 
 
Yayıncı Playtonic Friends ve geliştirici Fabraz, Demon Turf: Neon Splash'ı duyurdu. Şu anda Switch ve PC için Steam üzerinden mevcut.
 
Demon Turf geri döndü ve her zamankinden daha iyi! Platform öğelerinin yer aldığı bu neon ışıklı macerada Beebz'e katılın! 
 
Beebz ve arkadaşları, başka bir dünyaya çekildi ve oradan bir an önce çıkmaları gerekiyor. Eve dönmek için platform becerilerinizi kullanarak bu tehlikeli ve sürrealist ortamlardan kaçmaya çalışın. Parlak neon renklerle dolu bu gerçeküstü dünyayı keşfedin. 2D ve 3D sanat tasarımının tadını çıkarın!
 
Demon Turf: Neon Splash oyununda, oyuncular için ayarlanmış benzersiz bir kayıt sistemi bulunuyor. Sınırsız bir şekilde istediğiniz zaman kendi kayıt noktasını oluşturabilirsiniz. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Demon Turf: Neon Splash
The Great Ace Attorney Chronicles, 500 Bin Satış Rakamına Ulaştı Hack and Slash Oyunu Gori: Cuddly Carnage, Wired Productions Tarafından Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon Turf: Neon Splash
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız