Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor

 
 
Yayıncılığını Wired Productions ve geliştiriciliğini KeokeN Interactive stüdyosunun üstlendiği Deliver Us The Moon'un Switch konsol sürümü şu anda yolda. Bu sürüm bildiğiniz üzere 4 yıl önce iptal edilmişti ve şimdi tekrar bir gündeme gelmiş durumda.
 
Deliver Us The Moon sevilen bir yapım
 
 
 
Deliver Us The Moon şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut. KeokeN Interactive geliştiricileri ve Paul ve Koen Deetman kardeşler, oyunun artık 2024 yılı içerisinde Switch konsollarına gelmeye hazırlandığını ve bu süreçte ortaya çıkan tüm sorunların üstesinden geldiklerini açıkladı. Büyük heyecan duyan isimler, sürükleyici deneyimi konsola getirmek için sabırsızlandıklarını belirtti.
 
Diğer taraftan Wired Productions kurucu ortağı ve genel müdürü Leo Zullo, oyunu çok sevdiklerini ve birden fazla platformda paylaşmak istediklerini aktardı. 
 
Deliver Us The Moon, doğal kaynakların tükendiği kıyamete yakın bir gelecekte geçen bir bilim-kurgu gerilim yapısını bizlere sunuyor. Enerji krizini çözmek için küresel güçler Dünya Uzay Ajansı'nı kuruyor ve Ay'da umut vaat eden yeni bir enerji kaynağı ortaya çıkıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Deliver Us The Moon macera hikaye odaklı oyun bilim kurgu uzay
PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı

rithone

25.4.2024 18:03:32

0
Ps5 de oynadığım en iyi uzay temalı oyunlarından
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deliver Us The Moon
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız