Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deck Nine Games Square Enix için Yeni Bir Oyun Geliştiriyor

 
Life is Strange: Before the Storm geliştiricisi Deck Nine Games, Square Enix'in yayıncılığı altında oyun geliştirmeye devam edeceğini duyurdu.

"Deck Nine ile yapmış olduğumuz partnerlik büyük bir başarıya ulaştı. Bu yüzden de Deck Nine ile başka bir oyunda çalışma fırsatı bizim için alınması kolay bir karar oldu ancak projenin detaylarını şimdilik gizli tutuyoruz." dedi Square Enix dış stüdyolar başkanı Lee Singleton.
 
"Daha mutlu olamazdık. Bizim tutkumuz anlamlı bir hikaye anlatımı, bağlanabileceğiniz karakterler ve zengin bir oynanıştan oluşuyor. Square Enix bu tutkumuzu paylaşan inanılmaz, birinci sınıf bir partner." dedi Deck Nine Games başkan yardımcısı Jeff Litchford.
 
Deck Nine Games şu anda ekibini genişletiyor. Colorado merkezli stüdyo kreatif direktör, UE4 programcıları, karakter sanatçıları ve hareket yakalama stüdyosu için ek yardım pozisyonlarında çalışacak kişiler arıyor. deckninegames.com/Careers/

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Life is Strange: Before the Storm Square Enix Deck Nine Games
PlayStation Now'a PS4 ve PS2 Oyunlarını İndirme Seçeneği Geldi Call of Duty: Black Ops 4'ün Yeni İçerikleri İlk PS4'e Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.9.2018 15:38:34

0
Süper

rebidem

21.9.2018 11:58:32

0
LiS:Before the Storm oyununu özel güçlerimiz olmamasına rağmen ana LiS oyunu kadar çok sevmiştim.Güzel bir haber.Umarım bu tarzda daha kaliteli daha iyi oynanışlı oyunlar yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Life is Strange: Before the Storm
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız