Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Stranding'e Yeni Bir Güncelleme Geldi

 
Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding için yeni bir güncelleme yayınlandı. Çok büyük bir güncelleme olmasa da çoğu oyuncunun rahatsız olduğu bir durum sonunda düzeltildi.
 
Bildiğiniz gibi oyunun içerisinde KV'ler bulunduğu bölgeler var. Siz bu bölgelere girdiğinizde oyun her seferinde, animasyona geçiyor ve sizin hareketiniz durduruluyor. Bunun sebebi yakında tehdit olduğunu net bir şekilde görmeniz ve hareketlerinizi ona göre değiştirmeniz. Ancak bu durum oyunun temposunu çok kötü etkileyebiliyor bazen. 
 
Başınıza bir şey gelmeyeceğini bildiğiniz bir yerden geçerken, sırf yakında KV var diye oyun animasyona geçiyor. Ancak bu güncelleme ile bu özelliği artık kapatabilirsiniz. Seçenekler kısmından, Oyun Ayarları'na girerek KV Uyarı Ayarı'nı değiştirebilirsiniz. Bunun dışındaki güncelleme notlarında ise "performans iyileştirme" mevcut.
 
Death Stranding şu anda PlayStation 4 için mevcut, bu yaz ise PC için yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
Silent Hill Filminin Yönetmeni: Yeni Bir Silent Hill Filmi Yapmanın Vakti Geldi VFŞL 2020 Kış Mevsimi Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

by_endless

6.2.2020 21:46:06

0
Hala insanların anlamadığı noktayı söylemekten yorulduk. Ya beyler kabullenin oynanış sıkıcı işte? Ne yapayım ben 30 dakika süren ara sahneleri?

Armageddom751

2.2.2020 20:13:34

+1
Şu oyuna balon diyenleri gerçekten anlamıyorum. Oyunun içerisindeki grafikler ve oyun içi atmosfere bir bakın. Hangi balon oyunda bu kadar muazzam bir atmosfer yaratılabilir ki. Oynanış kısmında çeşitlilik ve aksiyon az ama zaten oyun klasik aksiyon oyunlarının dışında birşey yapmaya çalışmış amacı vur kır döv düşmanları alt et değil ki. Benim tek eleştirim insanlarla temasın çok az olması ve görev çeşitliliğinin sınırlı olması. Ana görevlerde bunu kısmen sağlamışlar ama yan görevler bildiğin kes kopyala yapıştır olmuş. Hologramların diyalogları bile aynı tepkiler aynı. Sizi bu durum oyunun içinde hissemenize engel oluyor. Zaten oyunu etkileyici tarafı atmosfere kendini kaptırıp Sam Porter gibi hissetmen ama şu aynı yan görevler aynı diyaloglar bu özelliği bitirmiş resmen. Şu kısımlara birazcık daha güzel şeyler varyasyonlar ekleselermiş oyun 10 numara olurmuş.

Dr.Danger

2.2.2020 18:36:08

+6
Şu oyuna balon diyenin aklına şaşayım.

Lithium

2.2.2020 18:06:29

0
Ulan şansıma oyunu bitirdim güncelleme gelmiş şunu oyunun çıkışına koysaydınız keşke. Gerçi çok rahatsız edici birşeyde değildi.

İdrak İstimlak

2.2.2020 16:23:35

+7
3A oyun bütçesi ile yapılmış 2A mantalitesinde harika bir oyun. Her defasında aynı rezil oyunları oynayan kitlenin begenmemesi artık garip gelmiyor. Oyunları seven, onlardan anlayan bir kitle olduğu kadar, hiç anlamayan bir kitle de var maalesef.

Guest-AEF248198

2.2.2020 14:39:31

+4
Dünya'nın en iyi kargocu oyununa laf mı ediyorsun sen? Seni kargocular teşkilatına şikayet edeceğim!11!1!!

yaratıc1KLAVYE

2.2.2020 13:25:41

+8
Ne büyük balondun be! Patladın gittin sonunda.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız