Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill Filminin Yönetmeni: Yeni Bir Silent Hill Filmi Yapmanın Vakti Geldi

 
Silent Hill serisinin, oyun dünyasında her zaman önemli bir yeri vardır. Oynanışıyla, atmosferiyle ve hikayesiyle her zaman oyuncuların gözdelerinden birisi olmuştur. Ama aynı şeyi 2006'da yayınlanan Silent Hill filmi için söyleyebilir miyiz, bilmiyorum. Ortalamanın üzerinde bir film olsa da oyunun atmosferini tam olarak yansıtamadığını galiba söyleyebiliriz.  
 
Ancak yine de korku filmleri ile karşılaştırıldığında kaliteli bir film. Filmin yönetmeni Christophe Gans de Fransız bir internet sitesiyle yaptığı röportajda, yeni bir Silent Hill filmi yapmanın zamanının geldiğini söyledi.
 
Yönetmenin aslında Silent Hill evrenine bir saygısı olduğunu söyleyebiliriz. 2006'daki filmden sonra, 2012'deki Silent Hill: Revelation projesini kabul etmemişti ve sonrasında yapımcıların Silent Hill'i Resident Evil'a çevirmek istediklerini söylemişti. Bu yüzden eğer yeni bir Silent Hill filmi görürsek aynı oyunlardaki gibi daha çok psikolojik yönü önde olan bir film görebiliriz.
 
Şu anda ise Konami'nin iki farklı Silent Hill oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor. Sanki bir şekilde Silent Hill markası yeniden canlandırılacak gibi duruyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Film ve Dizi Haberleri silent hill film 2006 oyun yeni film silent hill filmi yeni silent hill Christophe Gans
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (26 Ocak - 1 Şubat) Death Stranding'e Yeni Bir Güncelleme Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cenkteas

16.2.2020 15:10:53

0
Oyun konsepti ve hikayenin dışına çıkmayın da ne yaparsanız yapın razıyız...

aykut291

5.2.2020 11:13:52

+1
Lütfen tamamen Japon yapımı olsun.Abd yi Holewoodu katmasınlards şöyle adam akıllı iliklerimiz dona dona filim seyredelim.2. Filim rezil ötesiydi!

GuvenDMRK

4.2.2020 22:56:28

0
Oyun serisi güzeldi, hepsini oynamıştım, en son yenisi geliyo diye sevindik 4-5 yıl kadar önce Silent hills pt diye bir demosu çıktı, herhalde oda yalan oldu.

Venomstr

2.2.2020 13:48:31

0
İlk film çok harikaydı.

Deswaaa

2.2.2020 13:07:33

0
Film serisi gayet güzel di sevindim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız