Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death In Candlewood, Kickstarter'da Desteğinizi Bekliyor


     Edgar Allan Poe'nun çalışmalarından ilham alan gotik psikolojikal FPS oyunu Death In Candlewood, Kickstarter üzerinden destek kampanyasını başlattı.
 
     Oyunu "Yaşayan ve ölü olan arasındaki bir aşk hikayesi" olarak tanıtan yapımcılar, oyunun 1940 Amerika'sında Kuzeybatı bölgesinin "en karanlık köşelerinde" geçtiğini söylüyorlar. 
 
     Death In Candlewood'da oyun boyunca geçecek hikayenin tamamı sadece bir geceyi konu alıyor. Ray Dune isminde bir doktoru canlandıracağımız oyunda, kaybolan oğlunu kurtarmak için Candlewood Dağları'na gidecek ve burada kendimizi de kurtarmamız gerektiğini öğreneceğiz.
 
     Rosebud Games oyunun "geleneksel FPS oyunu olmadığını" söylüyor. "Genişleyen" bir oyun dünyasına sahip olan oyunda 1000'i aşkın keşfedilebilir bina var ve oyunun toplam alan genişliği 6km² olarak açıklanıyor. Bu dünyayı ister yaya olarak, isterseniz de arabayla gezebiliyoruz. Bunlar da yetmezse, yüzmek gibi bir şansımız da olacak. Yapımcılar oyunda "sıra dışı düşmanlar" ile uğraşmak için "sıra dışı silahlar" kullanacağımızı belirtiyor.
 
     Death In Candlewood'un PC platformu için 2015 yılında  yayınlanması bekleniyor. Bioshock oyunlarının çevre tasarımında çalışan Jay Kyburz'un da destek verdiği oyunun oynanış videosunu resmi Kickstarter sayfasından izleyebilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
rosebud games death in candlewood fps open world gotik edgar allan poe
inFamous: Second Son PS4'ün 4.5 GB Ram'ini Kullanıyor Amazon Fire TV 96 Oyunla Birlikte Çıkacak + Oyunların Listesi ve Fiyatı Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death In Candlewood
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız