Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dear Esther ve Amnesia Yapımcısından Konsol Oyunu

Dear Esther, Source motoruyla bile tablo gibi grafikler sunuyordu.

    Dear Esther ile birlikte oldukça sanatsal bir işe imza atan thechineseroom, şu sıralar ertelene ertelene bekleyenlerini üzen Amnesia: A Machine For Pigs'i geliştiriyor. Başarılı bağımsız stüdyolardan thechineseroom, yeni nesil konsollar için bir iş ilanı verdi.
 
    Konuyla ilgili birden fazla iş ilanı veren thechineseroom'un iş ilanında yer verdiği bilgilere göre, yeni oyun açık dünya öğelerine sahip olacak ve 2015 yılında çıkacak. Ayrıca iş ilanlarına bakarsak oyun, CryEngine 3 kullanacak. İş ilanlarının birinde stüdyo, şu yazıya yer vermiş; "Oyun dünyasının büyük yayıncılarından biriyle yeni bir anlaşma imzaladık. Bu yüzden takımımızı geliştiriyoruz ve yeni nesil konsollara 2015 yılına yönelik hazırlanıyoruz."
 
    İlanlara baktığımızda tanımlamalar yeni bir Dear Esther oyununu andırıyor. Zaten daha önce bir röportajda stüdyo başkanı Dan Pinchbeak, Everybody's Gone to the Rapture adında bir devam oyununun haberini vermişti. Yani ilana bakarsak bu oyun, Everybody's Gone to the Rapture olabilir.
 
    Tüm bu iyi haberlere rağmen iş ilanında gördüğümüz son yazı bizi biraz endişelendirmiyor değil. Böyle başarılı bir bağımsız yapımcının bağımsızlığını kaybetmesi ve bu yolda 'büyük yayıncıları' dinleyerek karar değişiklikleri yapması oyuncuları üzecektir. Umarız stüdyo kendi tarzından ödün verecek kararlar almaz. Bakalım karşımıza ne gibi projeler çıkacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
amnesia frictional games the chinese room a machine for pigs dear esther amnesia the dark descent pc indie
Warhorse'un Cryengine 3'lü RPG'sinden İlk Görsel Mirror's Edge 2, Bu Nesil Konsollara Gelmeyecek

BSC Misafiri

25.6.2013 13:23:10

+3
amnesia kesinlikle çok etkileyici bir oyundu. pc nin journey yiydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: A Machine For Pigs
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız