Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadly Premonition Yönetmeni Hidetaka “Swery” Suehiro Yeni Oyunu The Missing'i Duyurdu

 
   Hidetaka “Swery” Suehiro yeni oyunu The Missing'i resmi olarak duyurdu.

   The Missing Arc System Works ve Deadly Premonition yönetmeni Hidetaka “Swery” Suehiro'nun kendi stüdyosu White Owls tarafından geliştirilecek.
 
   "The Missing birçok anlam taşımaktadır. Kayıp bir kişi, kaybolmuş birisi, hatta kaybolan bir şey. Belki de sevdiğin biri ... ya da ait olduğun bir yer. Hiç gündelik yaşamda kaybolmuş hissettin mi? The Missing sizin gibi birisidir." dedi Hidetaka “Swery” Suehiro paylaştığı duyuru videosunda. "Arc System Works bana tamamen yeni bir şeyler yaratma fırsatı sundu. Tabii ki bu bazı zorlukları da beraberinde getiriyor ancak bunları birer birer ele alıyoruz. Fakat kesinlikle yaratıcı özgürlüğümden hoşlanıyorum. Arc System Works çok destekliyor ve vizyonumu takip etmeme izin veriyorlar."
 
   Hidetaka “Swery” Suehiro "Açıkçası, bu yapım aklınızı başından alacak. Oldukça havalı olduğunu düşünüyorum. Beklentilerinizi aşacağından eminim" diye ekledi. 
 
   Çıkış tarihi, platformlar ve ayrıntılar henüz açıklanmadı.
 
   Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam İstek Listeniz Üzerinde Size Daha Fazla Kontrol İmkanı Sağlayacak Bir Güncelleme Yayınlandı Mafia III Geliştiricisi Hangar 13'te İşten Çıkarmalar Yaşanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

17.2.2018 19:59:59

0
Deadly Premonition teknik anlamda rezalet bir oyundu fakat konusu gerçekten harikaydı. Oynamayan herkese tavsiye ederim, teknik sorunlarından dolayı PC'im de çalışmadığı için videolarını izlemek zorunda kalmıştım ama o zaman bile sıkmadan başına bağlamıştı. Zaten genel olarak ekibi teknik olarak çok başarısız ama konu olarak pek örneği olmayan işler ortaya koyuyor. D4: Dark Dreams Don't Die'da fena bir oyun değildi ama devamı bir türlü gelmedi. Bu arada çoğu ünlü Japon oyun yapımcısı gibi saçmalayamı çok seviyor.

mmert138

17.2.2018 08:36:58

0
Yalnız Deadly Premonition çok kötü ama bir o kadar da müthiş bir oyundu slfjsdfkjsdfl Bu nasıl olacak kim bilir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız