Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive: Dimensions'tan DLC Ayrıntıları

Kasumi ve Ayane gibi güzeller Dead or Alive serisinin daha fazla dikkat çekmesini sağlıyor

      Yeni nesil konsollarda indirilebilir içerikler önemli bir yer kaplıyor. Taşınabilir oyun cihazlarında ise bu konuda ciddi adımlar göremedik. Nintendo 3DS ile bu durum değişecek gibi görünüyor.
 
     Japonya'da bu ay piyasaya çıkacak olan (Batılı oyuncuları da çok bekletmeyecektir) Dead or Alive: Dimensions'ın indirilebilir içerik ayrıntıları yayınlandı. Kostüm ağırlıklı bu içerikler, oyunlarımızı sürekli güncel tutabileceğimizi gösteriyor.
 
     Bu DLC'de Ayane'nin ninja kostümü, Kokoro özel kostümü, Hitomi için özel bir kostüm ve Tina için beyaz kedi kostümü gibi giysiler bulunuyor. Toplamda 28 adet kostümün Spotpass özelliği ile konsollarımıza indirilebileceği söyleniyor. Cuma günleri hariç bu kostümlerden her gün bir tane yayınlanacakmış.
 
      Genra, Alpha-152, Kasumi Alpha ve Tengu'nun seride ilk defa görülecekleri oyunun DLC sistemi diğer firmalara da örnek olabilir. İndirilebilir içerik fırtınası taşınabilir cihazlarda da başlayacak gibi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Dead or Alive Dimensions dövüş Tecmo Team Ninja Nintendo 3DS
3DS, Japonya Satış Listelerinde Hala Lider FFXIII'ün Seslendirme Ekibi Catherine Yolunda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive Dimensions
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız