Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive: Dimensions'ın Toplam Satış Rakamı

Dead of Alive: Dimensions grafiksel olarak 3DS standartlarına göre çok iyi bir oyundu
      Nintendo 3DS'in önemli destekçilerinden birisi olan Tecmo Koei'nin 3DS'e özel olarak piyasaya çıkardığı Dead or Alive: Dimensions'ın dünya genelindeki satış rakamları açıklandı. Satışlar beklentilerin altında kalmış gibi görünüyor.
 
     Oyun otoritelerinden yüksek puanlar alan ve grafiksel olarak da 3DS'in en iyi oyunlarından birisi olmayı başaran Dead or Alive: Dimensions 310.000 adet satabilmiş. Bu rakamın dünya genelinde olması ise şaşırtıcı.
 
     Diğer yandan yine 3DS ekranlarında boy gösteren Super Street Fighter 4 3D ise 1 milyondan fazla satmayı başarmıştı. Umarız Namco Bandai'nin 3DS için hazırladığı Tekken oyunu satış konusunda Dead or Alive: Dimensions gibi düşük bir performans sergilemez.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead or Alive Dimensions dövüş Tecmo Team Ninja Nintendo 3DS
PS Vita için Yeni Bir Tanıtım Videosu Sony "UMD Passport" Programını Duyurdu

brk135

11.11.2011 14:25:41

0
street fighter 3ds çıkış oyunuydu, çıkış oyunları arasındaki en iyisiydi. dead or alive'da 3ds popülerliğini yitirirken çıktığı için bu kadar az sattı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive Dimensions
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız