Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive 6'da Karakterin Saç Rengini Değiştirmek 1 Dolar

 
Dead or Alive serisi kadın karakterlerinin yanı sıra pahalı indirilebilir içerikleri ile de tanınıyor ve serinin son çıkan oyunu Dead or Alive 6 için içeriklere para ödemenin yeni yolunda biraz aşırıya kaçılmış gibi görünüyor.
 
Dead or Alive 6'nın indirilebilir içeriklerinin bu kadar pahalı olmasının ana sebeplerinden biri, her bir season pass veya kostüm paketi birden fazla kostüm ve bazen birden fazla karakter içeriyor. Bazı karakterler ayrı olarak satın alınabiliyor fakat örneğin Morphing Ninja köstüm setini almak istediniz ve 26 kostüm setini içeren 80 dolarlık season pass'i almak istemiyorsanız o zaman 24 dolar karşılığında istediğiniz seti tek olarak alabiliyorsunuz. 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team Ninja, Dead or Alive 6'nın PlayStation 4 versiyonu için Premium Ticket sistemi tanıttı. Bu sayede oyuncular artık her bir kostüm veya kozmetik içeriği tek olarak satın alabilecek.
 
Her bir bilet yaklaşık 1 dolar. Bu biletler karakterin saç rengini değiştirmek için de kullanılabiliyor.
 
Daha ne kadar ileri gidebilirler diyorsanız şöyle bir örnek verelim. Eğer karakterin saç rengi siyah ve sarıya değiştirmek istediniz; 1 bilet karşılığında değiştirebilirsiniz. Daha sonra siyah saç rengine geri dönmek isterseniz tekrar 1 bilet kullanmanız gerekiyor. Yani kozmetik içeriğin kilidini açmıyor sadece o an için değiştiriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead or Alive 6 Koei Tecmo Team Ninja
Counter-Strike: Global Offensive Steam Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısını Rekorunu Tekrar Kırdı Riot Games'in Taktiksel Shooter Oyunu Valorant, Bu Yaz Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kaju_maestro

3.3.2020 21:39:52

0
good scam bro

Madara Uchiha

2.3.2020 20:22:13

0
Bunu yapana kadar adam pornosunu izler.

RealArek

2.3.2020 14:47:10

+2
quote:

Orjinalden alıntı: deadlight54 Çekik gözlülere bak sen, ulan şeytanın aklına gelmez bu fikir <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Şaka bir yana da, bu yayıncılar “açgözlü bir firma nasıl olunur 101” dersi filan mı alıyorlar? Dersi veren de EA herhalde.
Activision Blizzard varken EA biraz sönük kalıyo :D

Megathrone26

2.3.2020 10:44:56

+5
Boyle seylere para verip de alanlar oldukca daha cok goruruz bunları

deadlight54

2.3.2020 09:37:57

+2
Çekik gözlülere bak sen, ulan şeytanın aklına gelmez bu fikir Şaka bir yana da, bu yayıncılar “açgözlü bir firma nasıl olunur 101” dersi filan mı alıyorlar? Dersi veren de EA herhalde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız