Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space Serisi Sulandırılmayacak


 
     Dead Space ile gönlümüzde taht kuran ve yeni neslin en iyi oyunlarından birisini yapan Visceral Games'ten serinin hayranlarını sevindirecek bir açıklama daha geldi.
 
     Şu ana kadar Dead Space ve Dead Space: Extraction ile karşımıza çıkan serinin 2. oyunu gelecek yıl piyasaya çıkacak. Visceral Games ise temkinli davranıyor. Her ne kadar seriye büyük ilgi olsa da bu ismi taşıyan çok sayıda oyun yapıp seriyi sulandırmak niyetinde değil.
 
      Visceral Games'ten Steve Papoutsis "100.000 tane Dead Space yapmayı istiyoruz. Şunu söyleyebilirim ki bu muhteşem olurdu. Yine de, bilirsiniz, gerçekten de istediğimiz son şey seriyi sulandırmak." sözleriyle seriyi sevenleri rahatlattı. 

      Bildiğiniz gibi bi çok ünlü seri ilk birkaç oyunları ile adını duyurduktan sonra bu ünden yararlanıp rezil oyunlarla karşımıza çıkıyor ve hala yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarabiliyor. Dead Space'in onlardan birisi olmayacağını duymak sevindirici.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360
Bu Crysis 2 Trailer'ını Kaçırmayın MGS: Peace Walker'ın 3 Milyon Satması Bekleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

26.6.2010 15:17:19

0
Valla 3'leme yapıp bitirsinler her ne kadar EA bir çok oyununu bu yolda harcadıysa da(MoH,NFS) Dead Space ile yeni nesildeki en iyi oyunlarını yaptılar sulandırmazlarsa yeni nesilin en baba serilerinden biri olarak biter..

venom417

26.6.2010 12:11:56

0
Resident evil'a bağlamasın yada silent hill'e
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız