Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space Remake sınırlı süreyle Steam'de ücretsiz oynanabiliyor!

 
 
Electronic Arts, Steam'de Dead Space Remake'in PC sürümü için 90 dakikalık ücretsiz bir deneme sürümünü yayınladı. Deneme sürümünü 29 Mayıs'a kadar ücretsiz olarak indirebilir ve deneyebilirsiniz. Ne kadarlık bir deneme süresine sahip olduğunu görmek için Steam hesabınızıa giriş yapmanız gerekiyor.
 
Oyunu 90 dakika boyunca oynayabiliyorsunuz
 
 
 
EA şu anda Steam üzerinde geniş çaplı bir indirim etkinliği düzenliyor. Bu indirim kapsamında birçok oyun çeşitli paketler ve indirimler aracılığıyla alınabiliyor. Ek olarak Dead Space Remake de sınırlı süreyle ücretsiz olarak oynanabiliyor. Oyun ayrıca şu anda yüzde 20 indirimle beraber Steam'de 799,99 TL'den satışta.
 
Bilindiği kadarıyla bu ücretsiz deneme sürümü oyunun en son sürümüne dayanıyor. Böylece bu deneme sayesinde oyunun PC sisteminizde nasıl çalıştığını görebilirsiniz ve ona göre satın alıp almama kararınızı verebilirsiniz.
 
Oyunun deneme sürümüne erişmek için Steam sayfasına gitmeniz gerekiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera hikaye rpg
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt geliştirmesi sonlanıyor! Yeni içerik gelmeyecek! Kediyi kontrol ettiğimiz Stray'in Xbox sürümü ESRB tarafından derecelendirildi

Fearless_tr

16.5.2023 20:19:52

+2
Muhtesem bir remake, her kurusunu hakediyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space Remake
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız