Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space Remake için Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Motive, çıkışı yaklaşmakta olan Dead Space'in yeniden yapım sürümü (remake) için sekiz dakikalık uzun bir oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan yeni videoda kıdemli yapımcı Philippe Ducharme, oyunda iyileştirilen ve yeniden tasarlanan bölgeleri ve yapıları sunuyor.
 
Video açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor: "Ishimura'yı keşfetmeniz artık daha yoğun, zorlu ve öngörülemez halde. Daha önce keşfedilen bir alana her dönüşünüzde düşmanlar, ışıklandırma ve ambiyans değişerek her deneyim benzersiz kılınacak. Oyunda yeniden tasarlanan ses ve görsel efektler ile baştan sona gerilimi hissedeceksiniz.” 
 
Dead Space, 27 Ocak 2023'te 999,99 TL karşılığında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak. Üç benzersiz suit ve iki suit tasarımı içeren bir Digital Deluxe Edition da 1.199,99 TL'den mevcut olacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye rpg
League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Grup Aşaması 6. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! Overwatch 2, 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space Remake
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız