Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 3 Satışa Sunuldu


     Necromorph’lara karşı gerilim, korku ve aksiyon dolu savaşlar geri dönüyor – ama oyuncular bu sefer yalnız kalmak zorunda olmayacaklar! Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) stüdyosu olan Visceral Games™ bugün 2013’in ilk büyük oyunu Dead Space™ 3’ün Avrupa ve Türkiye’deki mağazalarda satışa sunulduğunu duyurdu.
 
     Aralarında USA Today, Forbes, NBC News ve IGN’nin de bulunduğu 30’un üzerinde basın kuruluşu tarafından 2013’in en merakla beklenen oyunlarından biri olarak gösterilen Dead Space 3 oyuna istediğiniz zaman katılıp çıkabilme özelliği, yeni silah yaratma sistemi gibi yenilikler sunuyor ve oyuncuları uzayın derinliklerinde ve acımasız buz gezegeni Tau Volantis’ta yatan dehşetlerin arasında heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Dead Space 3 İtalya’daki Multiplayer.it’ten 9.0, Avustralya’daki AusGamers’tan 9.0, İspanya’daki 3DJuegos’tan 8.8 ve Kuzey Amerika’daki Game Informer dergisinden 9.75 notlarını alarak uluslararası bir hit olmayı garantiledi. Bu dört inceleme sayesinde 91 ortalama puanla piyasaya çıkan oyun yine Game Informer dergisi tarafından “bu neslin en iyi oyunlarından biri” olarak değerlendirildi.


     Visceral Games bugün ayrıca bu ölümcül maceranın Mart ayında çıkacak olan yeni dijital indirme paketi Dead Space™ 3 Awakened ile daha da uzayacağını müjdeledi. Dead Space 3 Awakened’da oyuncular daha da korkunç ve vahşi bir hal alan Necromorph savaşları ile serinin en karanlık yanlarını tecrübe edebilecekler.

     “Dead Space 3’te amacımız istediğiniz zaman katılıp çıkabileceğiniz işbirliği modu, silah yaratma özelliği gibi yeni özellikler ekleyerek seriyi geliştirirken, seriye ün kazandıran inanılmaz gerilim, korku, aksiyon ve seslerden oluşan atmosferi korumaktı,” diyor Visceral Games Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü, aynı zamanda Dead Space 3 Baş Yapımcısı olan Steve Papoutsis. “Oyuncular uzayda savrulacak, vahşi bir buz gezegenine inecek, çok sayıda terk edilmiş uzay gemisini ve mağarayı dolaşabilecekler. Dead Space 3 Awakened’da ise oyuncular bir Dead Space oyununda bugüne kadar karşılaştıkları en rahatsız edici içeriklerden bazılarıyla karşı karşıya gelecek ve buna kesinlikle bayılacaklar.”

     Dead Space 3 oyuncuları Necromorph istilasının sırrını açığa çıkarmaları ve gizemli Marker’ların ardında yatan gizemi çözmeleri için gerilim dolu bir maceraya çıkaracak.
Oyuncular seride ilk kez bu macerayı ister tek başlarına yaşayabilecek, ister istedikleri zaman katılıp çıkabilecekleri işbirliği modu sayesinde arkadaşlarıyla birlikte oynayabilecekler. İşbirliği modunda oyuncular ailesini Necromorph istilasında kaybetmiş olan acımasız asker Çavuş John Carver rolünde oynayacak ve ona özel hikaye detaylarını, yan görevleri ve oyun mekaniklerini açabilecekler. Dead Space 3 ayrıca oyuncuları ölümcül, sıfırın altında koşullara ve aralarında yeni Necromorph ve devasa yaratıkların da bulunduğu evrim geçirmiş yeni düşmanlara maruz bırakacak Tau Volantis gezegenine de götürecek. Oyuncular yeni silah yaratma sistemini kullanarak topladıkları hurda parçalar sayesinde karşılarına çıkan düşmanları yok etmek üzere birbirinden güçlü yeni silahlar üretebilecekler.

     Dead Space 3 PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Kinect desteğiyle Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC için Türkiye’de satışa çıktı.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 3 EA Visceral Games Isaac Clarke PS3 Xbox 360 PC Korku
Metal Slug 2, Android ve iOS'e Geldi "Rayman Legends'in Geliştirilmesinde Sorun Yok"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.2.2013 01:36:32

0
Oyunu daha göremedim xbox gelsin ilk alacağım oyun

Project Scorpio

8.2.2013 23:10:35

0
Oyun berbat olmuş hele sonu tam bir hayal kırıklığı serinin en kötü oyunu tartışmasız...

BSC Misafiri

8.2.2013 21:51:40

+1
oyun şahane olmuş. ön yargılı olan dead space severler oynamamazlık etmemeli bence. tamam korku unsurları 1. oyunla kıyaslanmaz ama gerilim olarak gayet başarılı anlar var oyunda.

BSC Misafiri

8.2.2013 21:51:06

0
"LED ZEPPELIN 8.2.2013 17:22:01 " "Oyunu bitirmek uzereyim gercekten harika olmus..grafikler harika ve cok uzun oynanis suresi var ornegin suana kadar 25 saat oynamisim son chapterdayim..silah yaratma olayi falanda cok eglenceli herkeze tavsiye edebilecegim bir oyun.. " Naptın sen kardeş her Chapter'de 1 saat mı geçiriyon ne yapıyon ben 10 buçuk saatte bitirdim.Helal olsun sana valla:P Not:Şakasına söylüyorum laf sokma gibi amacım yok:P

veterangamer

8.2.2013 17:22:01

0
Oyunu bitirmek uzereyim gercekten harika olmus..grafikler harika ve cok uzun oynanis suresi var ornegin suana kadar 25 saat oynamisim son chapterdayim..silah yaratma olayi falanda cok eglenceli herkeze tavsiye edebilecegim bir oyun..

stun

8.2.2013 16:23:18

0
BSC Misafiri 8.2.2013 15:11:11 konu git markerı bul yok et diye belirlenmiyor.. konu senin anlattıgından çok daha detaylı ... son oyunda bunu iyice anlatıyorlar zaten

BSC Misafiri

8.2.2013 16:20:10

0
Arkadaşın biri Necromorph istilaları ve Marker'ın gizeminin sürekli 3 oyunda işlendiğinden dem vurmuş.Ama kardeş sana Mass Effect serisini hatırlatırım 3 oyunda da Reeper istilası ve Illusive Man gizemi işleniyordu.

BSC Misafiri

8.2.2013 15:12:19

0
gariptir ama ben bitirdim oyunu ilk iki oyunla alaka yok onlar daha kasvetli bi havaya sahipti ama bu oyunu farklı gözle değerlendirirsek muhteşem olmuş özellikle sesler konusunda muhteşem bi iş çıkarmışlar ben çok sevdim

BSC Misafiri

8.2.2013 15:11:11

0
Dead Space 3 oyuncuları Necromorph istilasının sırrını açığa çıkarmaları ve gizemli Marker’ların ardında yatan gizemi çözmeleri için gerilim dolu bir maceraya çıkaracak. 3 oyundur sürekli aynı konu işlenirmi ya ayıp vallaha marker var gir onu bul yok et tamam bu kadar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 3
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız