Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 2'nin E3 Sunum Videosu


     EA konferansının şüphesiz en merak edilen oyunlarından biri olan Dead Space 2, sunumda gerçekleşen oynanış görüntüleri ile kafalardaki soru işaretlerini de elinin tersi ile itti.
 
    Oldukça sert bir mücadele içeren bir boss kapışması ile açılışını yapan bu oynanış videosunda ilerleyen dakikalarda daha da gerilmemize sebep olan sahneler yaşandı. Necromoph ırkı farklı şekilleri ile ikinci oyunda adeta canımıza okuyacak diyebiliriz. Isaac ise yepyeni zırhı, silah ve özellikleri ile hayatta kalmak için gene herşeyi yapacak.
 
     Videonun bir diğer etkileyici noktası ise oyunun her anında karşınıza çıkabilecek olan sinamatikleri oldu. Isaac'ın atmosfere ve gelen mermilere karşı verdiği mücadele ise bu durumun en büyük kanıtı.
 
     25 Ocak 2011'de çıkışını yapacak olan Dead Space 2'nin kamera ile çekilen bu oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360
Crysis 2'nin E3 2010 Tanıtım Videosu Kojima , E3'te Yeni Bir Oyun Mu Duyuracak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

LostPower

16.6.2010 15:13:23

0
bu sefer bizi ilk seriden daha fazla aksiyon ve daha fazla zorlu görevler beklediği kesin işimiz oldukça zor olucak bende bayılırım böyle zor görevlere hari bir oyun 500 tl de olsa alınır

AntonChigurh

15.6.2010 11:18:22

0
Çıksın artık oynayalım şunu içim gidiyor videoyu izlerken. İlk oyunun bittiği yeri hatırlıyorumda müthişdi. Birde oyunu oynayan kişi nedense yerdeki malzemeleri almaya tenezzül etmedi sanırım bu oyunda mermi yada sağlık paketi sıkıntısı yok :D

HyDro-X-GEN

15.6.2010 09:55:07

0
Hafif bi Resident evil hafası hakim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız