Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 2'nin Achievement Listesi Ortaya Çıktı

Isaac, başını nasıl bir belaya soktun böyle?

    Dead Space 2'nin çıkış tarihine kısa bir süre kaldı, oyunun demosu ise 21 Aralık'ta oyuncuların beğenisine sunulacak. Merakla beklenilen oyunun Achievement listesi de de açıklandı.
 
    Oyunun Achievement listesini incelediğimizde genel olarak bazı yaratıkları belli sayıda öldürmekle ilgili olduklarını görüyoruz. Zaten oyunda bol bol kan dökmek zorunda kalacağımız için bu sorun olmayacaktır.
 
    Bunun dışında belli eşyaları satın almak ve oyunu çeşitli zorluk derecelerinde bitirmek gibi Achievement'ler de bulunuyor. Oyunun Achievement listesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PC Korku
Resistance 3 Baştan Sona Oynanabilir Durumda Elder Scrolls V:Skyrim Yeni Oyun Motoru Kullanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

13.12.2010 21:11:54

0
Dead Space 2'nin suyunu çıkaracak adamın bayağı bir cesur olması gerek..İyice merak etmeye başladım şu oyunu ilk oyun çok iyiydi ama klasik değildi klasik olmaya adım atabilecek mi acaba..

BSC Misafiri

13.12.2010 14:22:46

0
YUKARIDAKİ BÖLÜMÜN DEVAMI fakat bir ödül verecek işte kolay orta zor daha zor gibi seviyelerde oyunu bitirmemizi istiyor bu gerçekten can sıkıcı dediğim gibi dantes inferno gibi bir sistem kullanılırsa daha eğlenceli bir hal alıyor oyunu yine oynamak keşke öyle olsa :(

BSC Misafiri

13.12.2010 14:19:04

0
dead space ilk oyununu hem pc de hem de xbox 360 da bitirdim çok zevkli bir oyun özellikle de benim gibi gerilimi korkuyu seviyorsanız bayılırsınız :) şunu söylemek istiyorum ps3 de kullanılan trophy ve xbox 360 da kullanılan achievement sistemleri gerçekten oyunu tekrar oynamanıza vesile oluyor onları açmak ayrı bir keyif fakat burada en sinir olduğum bir şey var bazı ödeülleri alabilmek için aynı oyunu farklı zorluk seviyelerinde bitir demesi insanı çileden çıkarıyor halbuki dante's inferno da sistem çok güzel oturmuştu orada bir yetenek gelişim ağacımız vardı oyunu bitirsek bile hepsi açılmıyordu hepsini açabilmek için ikinci kez oynamak gerekiyordu ve oyunu bitirip tekrar başladığımızda yeteneklerimiz ve aldığımız puanlar aynen korunuyordu yani kaldığımız yerden devam ediyorduk aslına bakarsanız ödül sistemlerinin bu tarz olması hem oyunucuyu sıkmıyor hem de tekrar oynanabilirliği artırıyor başka bir oyundan örnek vermek gerekirse uncharted serisini de bitirdim hem de defalarca fak

The_Rahip

13.12.2010 11:37:34

0
Oyun zaten gerecek birde ach kasarak iyice gerilemem sadece bitsin bana yeter:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız