Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 2 DLC'si Alınmaya Değer mi ?

Güvenlik görevlisi Gabe'in macerası büyük süprizlere "gebe"...
    
     Yeni nesil; HD grafikli oyunlar, yeni kontrol sistemleri ve konsollarda online oyunun daha büyük bir önem kazandığı zengin içerikli dönemde ilerlerken; özellikle DLC, yani hepinizin bildiği gibi "İndirilebilir İçerik" desteği neslin büyük tartışma konularından birisi oldu.
 
     Kimi zaman oyun yapımcılarının, zaten satın aldığımız oyun içeriğinde olması gereken özellikleri ve modları kilitli tutup para karşılığında tekrar satmaya çalıştığı "dolandırıcılık" diye tabir etmekten çekinmeyeceğimiz durumlarda bile bulunduğunu hatırlıyorsunuzdur. Üstüne bir de oyun raflarda yer etmeden duyurulan DLC paketleri gelince, oyuncu olarak bu içeriklerden az - çok soğuyoruz.
 
     Hal böyle olunca, Dead Space 2 için ay aş başında çıkış yapan "Severed" isimli DLC paketi de şüpheliler koltuğumuza oturuyor. Şu an için PSN ve XBL için çıkış yapan ve PC için kesin bir çıkış tarihine sahip olmayan içerikte bizleri neler bekliyor ? Sorunun cevabına GamingBolt tarafından yazılan çıkış yazısından bir nebze de olsa ulaşabiliriz.
 
     Severed her ne kadar Dead Space 2 uzantısı gibi görünse de, Isaac Clarke'ın macerasına paralel olarak Gabe isimli bir güvenlik görevlisinin hikayesini konu ediniyor. Nintendo Wii için çıkan Dead Space : Extraction'dan tanıyacağımız bir kaç önemli karakterin de gözüktüğü Gabe Weller'ın çılgın Sprawl macerası, oynanış elementlerinden çok hikayeye odaklı olmasıyla ön planda. Dead Space 2'de Isaac'i bol bol yaratıkları parçalarken izlemiştik. Ancak "Severed" paketinde Sprawl'ın aksiyondan daha uzak ve karakterler kendilerini duygusal yönleriyle belli diyor.  Anlayacağınız yaratıklardan çok insanlarla iletişime geçiyoruz.Dead Space 2'de yer alan tüm silahlar, zırhlar ve  güçler aynı şekilde Gabe'in de hizmetine sunulmuş olduğunu hatırlatalım.
 
     2 farklı görevin bulunduğu ve yaklaşık 2 saat uzunluğunda süren Severed paketinin olumlu yönleri olarak; Isaac Clarke'ın hikayesiyle  hem eş zamanlı hem de yaşanan olaylara paralel olarak ilerleyen tamamiyle farklı, ancak bir o kadar başarılı ve finaliyle şok edici bir yan hikaye sunuşu gösterilmiş. Ancak 2 saat sürmesi (ki bu 2 saatlik zaman dilimi oyuncuların oynayış seviyesine göre değişiyor.) ve şayet Dead Space : Extraction'ı oynamışsanız sonunun sizi çokta etkilemeyecek olması paketin zayıf yönleri olarak lanse edilmiş. Nihayetinde inceleme notu olarak 7.5 verilmiş.
 
     Umarız bu paketi almak isteyen oyuncu arkadaşlarımızın aklında az çok bir cevap belirmiştir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PC Korku severed dlc dlc paketi
Homefront, İngiltere Listesine Birincilikten Girdi Microsoft'un PC Planları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheAnalyzer

21.3.2011 21:18:56

0
Gabe'i gebe yapan BSC, yine süpersin :)))

tyln_1887

21.3.2011 18:16:43

0
ben almayı düşünüyorum umarım yüzümü kara çıkartmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız