Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising 3'ün PC ve Xbox One Karşılaştırma Videosu Yayınlandı


    Digital Foundry, Dead Rising 3'ün PC ve Xbox One arasındaki farkları gösteren yeni bir video hazırladı.
 
    Xbox One'ın çıkış oyunlarından biri olan Dead Rising 3, bu hafta PC için piyasadaki yerini aldı. PC sürümünde bir takım sorunların olmasından dolayı eleştirilen Dead Rising 3, yine de birçok kullanıcı tarafından sevildi. Oyunla ilgili olarak asıl merak edilen konulardan biri olan, Xbox One ile PC arasındaki grafik ve teknik özelliklerin farkını anlatan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Rising Capcom Xbox One Korku zombi open world dead rising 3 Dead Rising Capcom Xbox One Korku zombi open world dead rising 3
Bir Saatlik Oyun Oynayarak Ortalama 61.8 Kalori Yakabilirsiniz Icewind Dale: Enchanced Edition Duyuruldu + Duyuru Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bocekgrafik

9.9.2014 10:25:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor ONE'da , 360'da yaptıkları gibi Contrastı arttırmışlar yine iyi gözüksün diye.
Ve bu hiçte iyi bir şey değil.

invision

8.9.2014 23:48:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis
alıntı:

Orijinalden alıntı: speedymaster

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hem grafik farkı yok hem de Tren gibi kartlar 60 FPS veremiyor. PC oyuncularının çoğu 720p ye düşmüş, frame rate için de çözünürlük kısıyorlar. Biz pc yi gözümüzde fazla büyütmüşüz düşük vramlı kartlarla milleti kazıkladılar.


arkadaşım yapımcı firma adam gibi optimize etmezse tabiki sorunlar olur pc yoksa xbox one ile ps 4 ü üstüste koyup tokatlar herkes haddini bilecek arkadaş.

Ben asıl GTA V çıktığında nasıl bir curcuna oluşacaktır en çok onu merak ediyorum burada .
#direnRockstar #GtaV .
Max Payne 3 çıktığı zamanki gibi?

_GRKM_

8.9.2014 12:44:14

0
youtube.com/watch?v=-Sj4fgcm6cg böyle bir tane daha var..resmen dalga geçmişler..pc optimasyon kötü..grafik olarak pek fark yok..oyunu aldığıma pişman oldum !

halflıfe

8.9.2014 12:18:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: bayar987
alıntı:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad

Dostlar derdiniz ne! Elbette Xbox One çok daha iyi olacak sonuçta o bir oyun konsolu.

400 dolarlık PC ile Blu-ray filmi takılmadan izleyebilen olursa haber versin

(Elbette o kadar değil :D ; demek istediğim 400 dolarlık bir PC, hadi yazılım izin verdi diyelim fiziksel olarak mümkün değil oyun konusunda bir oyun konsolunu geçebilmesi.)

;)


Yeni Nesil Konsolların zaten PC tabanlı olacağını düşünürsek
Kullanılan Ekran Kartı da belli Ram de belli Yapabilecekleri de ortadadır
Yeni nesil işlemcilerle beraber Ekran kartı kullanımına gerek kalmadan yüksek FPS değerlerinde bir çok oyun oynana biliyor.
Konsollar yeni nesil oldu da PC olmayacak mı ? Kesinlikle böyle bir atılım olacaktır ki yavaş yavaş bunları görmeye başladık bile Amd Mantle ile Microsoft DirectX12 ile Oyunlarda ki İşlemci yükünü azaltmayı hedefliyor bir kaç yıl sonra Belkide hiç işlemciye gerek duymadan sadece bir ekran kartı ile tüm grafik işlemlerini PC lerde yürütüyor olacağız Sadece Bu da değil DDR4 belleklerin gelmesi yine PC lerimizin zaten şuan ki seviyede bile uçuk olan Ram hızlarını daha da bir uç noktaya taşıyacaklar...
Bundan sonraki nesilde Oyun Konsolları PC mantığında ilerlerse şaşırmayın OEM parça al Konsolunu geliştir Konsoluna şu ram i al daha fazla hafızası olsun Şu ekran kartını tak daha iyi FPS versin İşlemcisini değiştir Oyun daha hızlı açılsın gibi gibi...
aynen kardeş yazdıklarını altına imza atarım ki bu yazdıklarına paralel olan bir yazı yazmıştım şimdi hatırlamıyorum fakat profilime bakarsan görürsün hemde Xbox one ve ps 4 duyurulduktan hemen sonra bu nesil zaten en fazla 5 yıl sürer ondan sonra tamamen pc mantığına dönecektir iş tabi ki pc kadar çeşitli olmasa bile kesinlikle şu kartı al daha hızlı oyna gibisinden zaten konsol mantığı kapitalizme aykırıydı 400 dolar ver 10 yıl çıkan bütün oyunları oyna böyle bir şey olmayacağının hem sony hem de microsoft farkında zaten herkes yeni nesil konsollara kızıyorda yok sistemi düşük diye hepimiz biliyoruz da sony ile Microsoft bu oyun konsollarını yaparken farkında değillermiydi zannediyorsunuz bu nesil iyi grafikli oyunlaraveya değişik konulu oyunlara ev sahipliğinden çok endüstri nin değişimine ve bu değişime tüketicileri de alıştırmaya ev sahipliği yapmak için oluşturuldu

Rindaman

8.9.2014 12:05:07

0
Zerre fark yok, xbox'da biraz kontrast dayamışlar hepsi bu. Eee sen oyunu pc'ye port edersen bir fark göremeyiz tabi, makinesinde 780ti olan bir pc'de 60 fps'de yüksek ayarlarda oyun oynamanın keyfi paha biçilemez. hani fps koymamışlar, oyun kaç fps ki?

BSC Misafiri

8.9.2014 11:13:27

0
Ne yani, içinizde Xbox One'dan PC'ye aktarılmış bir oyunda arttırılmış grafik farkı görebileceğini sanan mı var yoksa? Şu oyun satışları düşük olduğu için bir ihtimal ne satsa kârdır mantığıyla ve aynı mimariye sahip olduğundan fazla maliyeti olmadan PC'ye uyarlandı. Grafik gelişimi olması için oyunun tekrardan elden geçirilmesi gerekir ki hem maliyet açısından hemde konsolun itibarının zedeleneceğinden böyle birşeye kalkışmazlar. HD 7850 seviyesinde ekran kartına sahip Xbox One'ın oyununu ''PC High'' diyerek kıyaslamak basit bir reklamdır. Sabit bir donanım geliştirilebilen donanımla bir noktaya kadar rekabet eder ondan sonra rekabete ısrar ederse rezil olur, o yüzden konsollar özel oyunlara odaklandıkları ölçüde başarılı olurlar çünkü o özel oyunu PC platformunda görmek ve dolayısıyla kıyaslamak söz konusu değildir. Konsolların tercih sebebi olan özel oyunlardan Titanfall gibi satanları ve Dead Rising 3 yahut Ryse gibi satmayanları Microsoft PC'ye aktarmaya devam ettiği sürecede kaybedenler kulübünün onur üyeliğine aday olacaktır çünkü konsolu satın alma sebeplerini bir bir ortadan kaldırmaktalar.

OldGamers86

8.9.2014 06:42:59

0
Belirgin fark olmadıktan sonra çok da önemli değil.

MytHnfr

8.9.2014 01:27:20

0
Arada grafik farkı yok denecek kadar az. Zaten grafiklerin iyileştirilmesi beklenmiyor ki sadece oyun zevki baltalanmasın yeter. Ben oyunu denemedim ama yorumlardan belli optimizasyon sorunu olduğu bu kadar mı vurdumduymaz olur bir firma.

bayar987

8.9.2014 01:20:41

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad Dostlar derdiniz ne! Elbette Xbox One çok daha iyi olacak sonuçta o bir oyun konsolu.

400 dolarlık PC ile Blu-ray filmi takılmadan izleyebilen olursa haber versin

(Elbette o kadar değil :D ; demek istediğim 400 dolarlık bir PC, hadi yazılım izin verdi diyelim fiziksel olarak mümkün değil oyun konusunda bir oyun konsolunu geçebilmesi.)

;)
Yeni Nesil Konsolların zaten PC tabanlı olacağını düşünürsek Kullanılan Ekran Kartı da belli Ram de belli Yapabilecekleri de ortadadır Yeni nesil işlemcilerle beraber Ekran kartı kullanımına gerek kalmadan yüksek FPS değerlerinde bir çok oyun oynana biliyor. Konsollar yeni nesil oldu da PC olmayacak mı ? Kesinlikle böyle bir atılım olacaktır ki yavaş yavaş bunları görmeye başladık bile Amd Mantle ile Microsoft DirectX12 ile Oyunlarda ki İşlemci yükünü azaltmayı hedefliyor bir kaç yıl sonra Belkide hiç işlemciye gerek duymadan sadece bir ekran kartı ile tüm grafik işlemlerini PC lerde yürütüyor olacağız Sadece Bu da değil DDR4 belleklerin gelmesi yine PC lerimizin zaten şuan ki seviyede bile uçuk olan Ram hızlarını daha da bir uç noktaya taşıyacaklar... Bundan sonraki nesilde Oyun Konsolları PC mantığında ilerlerse şaşırmayın OEM parça al Konsolunu geliştir Konsoluna şu ram i al daha fazla hafızası olsun Şu ekran kartını tak daha iyi FPS versin İşlemcisini değiştir Oyun daha hızlı açılsın gibi gibi...

BSC Misafiri

7.9.2014 23:51:22

-1
hergün bu ortamda böyle çöp oyunlar için tatrtışmanızı anlayamıyorum beyler madem sorunlu ve her pc nin canına okuyorsa oynamazsınız olur biter zaten capcom gibi pc düşmanı firmalardan anca bu beklenir birde bu oyunun ilk 2 oyunu da berbattı ki bu güzel olsun ayrıca optimizasyon sorunları dr 2dede vardı benim asıl korkum önümüzdeki resident evil oyunlarının başına da aynı şeyler gelmez inşallah

YırtıkKondom

7.9.2014 23:49:06

+1
O 400 dolar dediğin Türkiye'de ediyor 1500 TL. O fiyata bir PC emin ol yeni nesil konsollarla gayet yarışır. Belki eski nesilde bu mümkün değildi ama yeni nesilde durum bu.

Vl.Murad

7.9.2014 23:22:23

-2
Dostlar derdiniz ne! Elbette Xbox One çok daha iyi olacak sonuçta o bir oyun konsolu. 400 dolarlık PC ile Blu-ray filmi takılmadan izleyebilen olursa haber versin (Elbette o kadar değil :D ; demek istediğim 400 dolarlık bir PC, hadi yazılım izin verdi diyelim fiziksel olarak mümkün değil oyun konusunda bir oyun konsolunu geçebilmesi.) ;)

Fantastic1995

7.9.2014 23:10:21

0
adamlar adam akıllı konsoldan pc ye optimizasyonu yapamadılar şimdi GTX titan'ı olan bile akıcı oynayamıyor kalabalık zombilerde başlıyor kasmaya... 30 FPS kilidini koyarak bi halt yedik bari üstünü örtelim demiş oldular kanımca.. tabi bunlar kişisel görüşlerimdir.. Pc veya konsol fanı değilim Pc de oyun oynuyorum ama konsolda da oynadım ikisinin de yeri ayrıdır, Oyun yapan şirketlerin pazarlama taktiğinden ötürü (ilk konsola çıkaralım iyi para kıralım sonra pc ye atarız mantığı) oyunlar böyle optimizasyon özürlü olarak geliyor üzülüyorum böyle güzel oyunların böyle çıkmasına..

musAKka

7.9.2014 23:10:07

0
Göze çarpanlar: 1- 720p ve 1080p çözünürlük farkı hissediliyor. Özellikle tel örgüler Xbox One sürümünde sürekli düşük çözünürlükten dolayı titremesine karşın PC versiyonunda titreme yaşanmıyor. Ayrıca tüm obje ve karakter kenarlarındaki tırtıklar PC'de minimum seviyede. 2- Kaplamalar direkt aynı, hiçbir fark yok. PC'de brightness daha açık olduğundan griye yakın görünüm var. 3- Özellikle verilen kayıtta Xbox One ile oynanışta zombilerin çok olduğu yerlerde framedrop'lar yaşanıyor. Bknz: 3:30 - 3:45 arası. Ayrıca Bknz: araçla zombilerin ezildiği sahneler. Şimdi gelelim biraz daha ayrıntısına. Öncelikle bu karşılaştırmayı yapanlar sadece bununla kalmamış, gidip daha da ayrıntıya girmiş. Okumak iyidir, buyrun: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-dead-rising-3-pc Adamların özetle söylediği: Bu oyunu 1080p - 30FPS max. ayarlarda sabit frame çalıştırabilmek için GTX760 benzeri bir kart gerekiyor. Ancak işin garip tarafı Core i5 işlemci ve HD7770 ile 720P - 30FPS oyunu çalıştırmışlar. Yani sıfırı 350 TL, ikinci eli ortalama 150-200 TL olan bir VGA ile Xbox One görselliğinde bir görüntü elde etmişler. Tüm bunları neden mi söyledim? Bazı arkadaşlar gerçekten yüksek beklentilere sahipler. Öncelikle bilmek lazım ki bu oyun Xbox One exclusive olarak çıktı ve hiç hesapta yokken PC'ye duyurdular. Bu PC oyuncuları için Xbox One almadan onun oyununu oynama şansıdır. Bu yüzden standart bir multiplatform oyunundan beklediğiniz görsel farkı beklemeniz zaten yanlış olur. Bu çok büyük ihtimal Ryse için de geçerli olacaktır. Tabi bir de diğer arkadaşlar var; PC oyuncusunun yüksek beklentisinden dolayı tepkisini ortaya koyduğunu görünce bunu fırsat bilip sanki oyun Xbox One versiyonundan çok daha kötü şekilde oynanıyormuş gibi göstermeye çalışanlar arkadaşlar. Hani şu geçenlerde GTAV PC için iptal olabilir yalanını duyunca bunu gerçek sanıp havai fişek patlatanlardan bahsediyorum. Aaaah ah, neyse

ofsevim

7.9.2014 22:55:41

0
Pc'ye tamamen port edilmiş bir oyundan bahsediyoruz. Birde Xbox çöplüğü oyunu sırf 30 Pfs üzeri çalıştırmadı diye, Grafik abdise Pc bile 30 FPS kilitli geldi. Bu tarz oyunların çıkması güzel oluyor.. EEEE ne olacak böyle oyun çıkacak ki millet korsan kullanırken zevk alacak ne ekersen onu biçersin :D Ayrıca okadar yaptrıma rağmen Xbox'a Ex. çıkmış bir oyunun grafiklerinin ne kadar kötü olduğunu görebilirsiniz. Renk paletini ve rengi iyice açmışlar farkı kapatmak için ama adamın yüzüne bakınca her şey ortaya çıkıyor

shiuf

7.9.2014 22:47:53

-1
XO daha karanlık. PC şu an ki konsollardan çok daha ileride maalesef oyun sektörünün önündeki en büyük engel konsollar PS4 ve XO'da kullanılan GPU HD7750 çakması. Bu haberin altında XO ezmiş diyenlerin fan olduğunu düşünüyorum ayrıca konsol gücünü pc donanımından alır bu nednele konsol fanları saçma sapan eleştriler yapmasın derim

Zamqii

7.9.2014 22:37:12

+1
DUR Bİ YORUM YAZAYIM

kaplan3461

7.9.2014 22:20:35

0
Abartilcak fark yok pc de oynarım ama nasıl bi pc ye le Bu görüntüler

Sir Maximus is BACK

7.9.2014 22:11:51

-1
X1 ezmiş.

OnrGrTR

7.9.2014 21:52:34

0
benim açımdan karşılaştırılması bile anlamsız pc ap ayrı bir platform xbox ps ap ayrı bir platform konsollar hiçbir zaman pc nin gücüne erişemeyecek lami cimi yok amma pc de hiçbir zaman konsolların verdiği görsellerin inanılmaz üstüne çıkamayacak pc sürekli gelişen bir platform olduğunu unutmayın kaldıkı hem ps4 hemde ONE şuan odamdaki pc den bile çook gerideler o yüzden bu tarz karşılaştırmalar çok anlamsız pc bir oyun cihazı değil en başında... Bize ONE ile 360 yada ONE ile ps4 ü karşılaştır!!

paratuzağı

7.9.2014 21:18:08

+1
ms bilerek böyle optimizasyon sorunlu bir oyun yapmış olabilir burada verilmek istenen sahte bir mesaj olabilir siz o box one yavaş diyorsunuz ama bakın üst seviye pc ile aynı performans veriyor subliminal

Alondate

7.9.2014 21:08:50

+1
Bu tarz konular çoluk çocuğun toplanıp kaynaşması için iyi oluyor. Tebrikler editör

BSC Misafiri

7.9.2014 20:39:01

0
Mistır reyisler isyanda gene,şişko'ya bi haber salında mabedinden çıkıversin olaya göbek pardon el atıversin.http://youtu.be/cuQFnSlfZLk?t=2m14s

Sercan Ç.

7.9.2014 20:32:05

0
Oha bu ne biçim bir firmadır. Pc tamamen konsol devşirmesi. Hem de üstüne hiçbir şey katılmadan. Ayrıca bu karşılaştırma videosu yapanlar neden eş düzeyde karşılaştırma yapamıyor. Pcde de aç kontrastı. Xbox One ile Pc arasında bariz kontrast farkı var. Xbox'ın iyi görünmesi de bundan kaynaklı Tabi özetle herşey şunu gösteriyor. Konsollar her zaman daha ızdırapsız olacak Pc'ye göre. Anlaşılan kafam rahat olsun diyorsak alacağız bir konsol. Başka çaresi yok. BSC'ye eleştiri: Bir aralar üyelikle giriş yapamıyorduk. Şimdi üyelik ile girebiliyoruz fakat bu sefer de üyelik ile mesaj attığımızda kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor. Lütfen şu sorunla ilgilenin. Forum üzerinden yorum atabiliyoruz anca.

mementopolis

7.9.2014 19:52:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: mementopolis

alıntı:

Orijinalden alıntı: speedymaster

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hem grafik farkı yok hem de Tren gibi kartlar 60 FPS veremiyor. PC oyuncularının çoğu 720p ye düşmüş, frame rate için de çözünürlük kısıyorlar. Biz pc yi gözümüzde fazla büyütmüşüz düşük vramlı kartlarla milleti kazıkladılar.


arkadaşım yapımcı firma adam gibi optimize etmezse tabiki sorunlar olur pc yoksa xbox one ile ps 4 ü üstüste koyup tokatlar herkes haddini bilecek arkadaş.

Ben asıl GTA V çıktığında nasıl bir curcuna oluşacaktır en çok onu merak ediyorum burada .
#direnRockstar #GtaV .


gta v in bu sefer port olacağı düşüncesinde değilim
basit bir port olmayacak dediler ama burda konu oyunda performans bekleyende bakalim.

ResVR

7.9.2014 19:50:19

+2
arada ki fark sıfır ve bu tamamiyle oyunun port olduğunun birebir kanıtı. Zahmet edip grafiklere el atmamışlar bile. Bununla uğraşmayan firma optimizasyon niye uğraşsın bir de bazı arkadaşlar komik oluyorlar yok efendim 2x titan 60 fps sabit veremiyormuş diye verememesi çok doğal çünkü böyle port oyunlar genellikle sli/cf kurulumlarını da desteklemeyecektir.

BSC Misafiri

7.9.2014 19:33:27

-2
quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu sırf xo birşeyler başarıyormuş gibi göstermek amacıyla yapılmış
İyice şizofrene bağladınız.

BSC Misafiri

7.9.2014 19:27:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor XBOXONE'da canlı durmasının tek nedeni, cihazın ham görüntünün üzerine %80 civarı bir contrast katmasıdır. Aşağıda gördüğünüz ekran görüntüsünü buradaki youtube videosundan aldım ve sadece PC' kısımında değişiklik yaptım. Bu değişiklik sadece %80'lik bir Contrast artışıdır.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın


Bu nedenle daha iyi kenar yumuşatma ve kaplama işleme hatta ekran kartı ayarlarından daha fazlasını elde edebileceğimizi de düşünürsek PC tabi ki daha iyi görüntüyü verecektir. İlla ben XBOX'daki gibi canlı renk paleti istiyorum diyorsanız onun da çözümü Ekran kartı ayarlarınızda. Kendi ekran kartımın arayüzünde ayarlar şu şekilde.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın


Ama bu oyun, oynayanların dediğine göre, PC'de çok yüksek meblalarla toplanan bir makinada bile daha doğru dürüst performans sağlamıyormuş, arada çok fazla fark olmadığını düşündüğüm için daha makul bir fiyata XBOX'da oynamayı tercih ederim bu yüzden.
Bunu hazırlaman iyi olmuş zira cidden bunu ekran kartı, monitör yada Tv ayarlarından yapmak aklına gelmiyor birçok kişinin... Resimle göstermen ayrıca ince bir davranış çünki düz yazı şeklinde yazsan bunuda anlayamayacak kapasitede insan çok buralarda. Tebrik ediyorum.

BSC Misafiri

7.9.2014 19:27:17

0
Ne varsa PS4'te var bundan çok daha kaliteli oyun The Last Of Us'ı bitirdik. Uncharted 4 çıkınca da pc xbone'ın helvasını yeriz. Rakipler birbirini yerken PS4 yeni nesli kazanıyor

Orange20

7.9.2014 19:24:00

0
Renk paleti dışında hiç bir farklılık göremedim.

skullomania

7.9.2014 19:16:36

0
oyun port resmen pc de kasması normal

BSC Misafiri

7.9.2014 19:09:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis
alıntı:

Orijinalden alıntı: speedymaster

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hem grafik farkı yok hem de Tren gibi kartlar 60 FPS veremiyor. PC oyuncularının çoğu 720p ye düşmüş, frame rate için de çözünürlük kısıyorlar. Biz pc yi gözümüzde fazla büyütmüşüz düşük vramlı kartlarla milleti kazıkladılar.


arkadaşım yapımcı firma adam gibi optimize etmezse tabiki sorunlar olur pc yoksa xbox one ile ps 4 ü üstüste koyup tokatlar herkes haddini bilecek arkadaş.

Ben asıl GTA V çıktığında nasıl bir curcuna oluşacaktır en çok onu merak ediyorum burada .
#direnRockstar #GtaV .
gta v in bu sefer port olacağı düşüncesinde değilim

ezicioyuncu

7.9.2014 19:06:44

0
sırf xo birşeyler başarıyormuş gibi göstermek amacıyla yapılmış

mementopolis

7.9.2014 18:59:56

-1
quote:

Orijinalden alıntı: zamezan Konsol fanboyları hemen pc çok güçsüz yea demeye başlamış. Witcher 3 iki konsolda da 720p olsun ben o zaman görürüm sizi.
O da var tabi her witcher onuda çıktığı gün sorunlu olur Pc olarakta . .

zamezan

7.9.2014 18:52:10

-1
Konsol fanboyları hemen pc çok güçsüz yea demeye başlamış. Witcher 3 iki konsolda da 720p olsun ben o zaman görürüm sizi.

HIGHER

7.9.2014 18:45:43

0
xbox daha iyi gibi ama bunu bilinçli olarak böyle yapmışlar

Persona_Non_Grata

7.9.2014 18:42:17

+2
klasik microsoft çakallığı, xo satsın diye saçma sapan pc sürümü ortaya çıkardı. yoksa PS4 xo yu, PC de her ikisini cebinden çıkarır.

Trapdoor

7.9.2014 18:39:19

+4
XBOXONE'da canlı durmasının tek nedeni, cihazın ham görüntünün üzerine %80 civarı bir contrast katmasıdır. Aşağıda gördüğünüz ekran görüntüsünü buradaki youtube videosundan aldım ve sadece PC' kısımında değişiklik yaptım. Bu değişiklik sadece %80'lik bir Contrast artışıdır. Bu nedenle daha iyi kenar yumuşatma ve kaplama işleme hatta ekran kartı ayarlarından daha fazlasını elde edebileceğimizi de düşünürsek PC tabi ki daha iyi görüntüyü verecektir. İlla ben XBOX'daki gibi canlı renk paleti istiyorum diyorsanız onun da çözümü Ekran kartı ayarlarınızda. Kendi ekran kartımın arayüzünde ayarlar şu şekilde. Ama bu oyun, oynayanların dediğine göre, PC'de çok yüksek meblalarla toplanan bir makinada bile daha doğru dürüst performans sağlamıyormuş, arada çok fazla fark olmadığını düşündüğüm için daha makul bir fiyata XBOX'da oynamayı tercih ederim bu yüzden.

Mactavish-

7.9.2014 18:38:35

-1
One ile ayni paraya GPU almanin amaci One ile ayni kalitede oynamaktir.

waltran

7.9.2014 18:38:20

0
Konsola özel olarak geliştirmiş bir oyunun PC sürümünden farklılık beklemeye gerek yok.

xRedLineTRx

7.9.2014 18:35:48

0
PC'de parlaklığı azcık düşürseler aynısı olucak . Parlaklık dışında gram fark yok .

mementopolis

7.9.2014 18:34:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

arkadaşım yapımcı firma adam gibi optimize etmezse tabiki sorunlar olur pc yoksa xbox one ile ps 4 ü üstüste koyup tokatlar herkes haddini bilecek arkadaş.
Ben asıl GTA V çıktığında nasıl bir curcuna oluşacaktır en çok onu merak ediyorum burada . #direnRockstar #GtaV .

speedymaster

7.9.2014 18:27:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Hem grafik farkı yok hem de Tren gibi kartlar 60 FPS veremiyor. PC oyuncularının çoğu 720p ye düşmüş, frame rate için de çözünürlük kısıyorlar. Biz pc yi gözümüzde fazla büyütmüşüz düşük vramlı kartlarla milleti kazıkladılar.
arkadaşım yapımcı firma adam gibi optimize etmezse tabiki sorunlar olur pc yoksa xbox one ile ps 4 ü üstüste koyup tokatlar herkes haddini bilecek arkadaş.

BSC Misafiri

7.9.2014 18:24:59

+1
Hem grafik farkı yok hem de Tren gibi kartlar 60 FPS veremiyor. PC oyuncularının çoğu 720p ye düşmüş, frame rate için de çözünürlük kısıyorlar. Biz pc yi gözümüzde fazla büyütmüşüz düşük vramlı kartlarla milleti kazıkladılar.

BSC Misafiri

7.9.2014 18:24:51

0
''Pc oyunculuğuna değer veren'' Mikirosoft un Pc oyunculuğuna armağanı :))) oyun bildiğiniz eski nesil ayarında olmasına rağmen üst seviye Pc lerde dahi kasılıyor. Capcom mu Microsoft mu sorumlu bu durumdan onu bilemedim... bence oyun Pc için port edilmedi onun yerine bir emulator yazıldı ve o oynatıyor oyunu Pc de. yoksa bu kadar optimizasyon yapamamak için baya bir çalışmak gerek.

BSC Misafiri

7.9.2014 18:24:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor ONE'da , 360'da yaptıkları gibi Contrastı arttırmışlar yine iyi gözüksün diye.
Diğer platformlarda bir yasak mı var öyle özelliği varsa onlarda yapsın.

BSC Misafiri

7.9.2014 18:24:33

0
Ben xbox one daki sürümü daha iyi buldum, renkler pc de soluk duruyo biraz.Hatta altdaki pc ve xo yazısını dikkat etmeden soldakini xo sandım 720p olduğu için.Zaten xo daki en sevdiğim özellik, çıkan oyunlardaki renk paletleri bana göre daha iyi duruyo diğer platformlara göre.

BSC Misafiri

7.9.2014 18:24:07

-1
Xbox 360 döneminde de aynı şey vardı, grafikleri ps3 ve pc den daha kontrastlı olduğu için ve renk paleti daha doygun olduğu için daha güzel görünüyordu grafikler.

BSC Misafiri

7.9.2014 18:23:59

-1
quote:

Orijinalden alıntı: betadragon Renklendirme hariç gram fark yok
Bir oyun için renklendirme de hiç önemli değil zaten...

RealArek

7.9.2014 18:22:28

-1
Ne çok boşa konuşan var tek farkı hafif renkler deyişik onun dışında bi farkı yok steamdan aldım bitirdim oyun çok güzeldi ufak sorunları var ama ilerde düzeltirler.

C.H.N

7.9.2014 18:22:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower Xbox one ezmiş.
Monitör'e XO kontrolcüsü ile bakıyorsan demek.

betadragon

7.9.2014 18:15:28

+1
Renklendirme hariç gram fark yok

mementopolis

7.9.2014 18:11:57

0
Xbox one görüldüğü üzere biraz aa sıkıntısı karanlık bölgeler çok abartılı karanlık oluyor ,bazı yerlerde biraz daha blur var .. Pc sürümü oyunun cok soluk ve Xbox one kıyas ile farksiz ama aa sorunu yok .

freshmind

7.9.2014 17:57:17

+6
Resmen teknik manada zerre fark yok ve oyunun istediği sistemlere , kastırdığı takıldığı ekran kartlarına işlemcilerine bak ... Çöktüğü sistemlere bak... İşin dahada komik yanı Xbox 360'tan beri gelen siyahların daha siyah olması , genel renk paletinin daha doygun olması meselesi ile renkler Xbox cephesinde daha iyi gözüküyor. Neden böyle oyun çıkarıyorsun ki ? E kimse oyunu almayacak, kullanıcı puanları dibe vuracak , torrent sitelerinde indirme listelerine konulacak sonrada "oyunlarımız PC'de ilgi görmüyor-satmıyor ki özen gösterelim" diyeceksin ... Ahh ahh şu cigolaytların hakkını verseler şimdiye boluyu geçmiştik, hep optimizasyon hep optimizasyon... Pis yapımcılar. Daha dün "pisi de oynadıh hemde sötüdyoda herkeş daha eyi görüküyor dedi" diyenler vardı. Allah'tan karşılaştırmayı Digital Foundry yapmışta ona laf atmazlar hiç yoktan. Steam'den 3 tane oyunu 40 dolara alabildi diye heyecandan neyi savunacaklarını şaşırmışlar... Bir kez daha ne kadar körü körüne ne kadar yanlış kanılara vardıkları ortaya çıktı. Nereye para veriyorsan orayı savunacaksın mantığı yanlışmış demek ki Birde para vermeyipte savunanlar var orası ayrı bir muhakeme konusu. Bu arada tabi ki de PC rulezzz

Bluepower

7.9.2014 17:54:38

-6
Xbox one ezmiş.

Trapdoor

7.9.2014 17:51:43

+6
ONE'da , 360'da yaptıkları gibi Contrastı arttırmışlar yine iyi gözüksün diye.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 3
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız