Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Nation'dan 10 Dk'lık Video


 
     Zombiler yıllarca oyunların vazgeçilmez unsurları arasında yer almıştır. Bunun en büyük nedeni ise tabi ki biz oyuncuların bu durumdan sonuna kadar memnuniyet duymamız. İşte zombilerin baskınını içeren oyunlara son örnek ise PSN'den özel olarak yayınlanacak olan Dead Nation olacak.
 
     İlk olarak geçtiğimiz yıl düzenlenen GamesCom fuarında duyurusu gelen oyunun tam anlamıyla açığa çıkması ise bu seneki E3 ve GamesCom 2010 fuarlarında olmuştu. GamesCom fuarından kısa bir süre sonra ise Sony, yeni oyunu için kapalı bir beta düzenlemeye karar verdi. Oyunun bu betasının başlamasıyla birlikte betaya ait oynanış videoları ise tabi ki ortaya çıkmaya başladı.
 
     Oyunun betasından alınan bu yeni 10 dakikalık videoda oyundaki bir çok oynanış elementini görme şansına erişiyoruz. Binlerce zombi, silahlar ve tabi ki bol aksiyon Dead Nation'un vazgeçilmezleri arasında yer alacağa benziyor.
 
     Lafı daha fazla uzatmadan bu oynanış videosuna geçelim. Dead Nation'un 10 dakika uzunluğundaki oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Nation PS3 Sony
Criterion Games'in En Eski Projesi Ortaya Çıktı Medal of Honor Şimdi, Yeni Zelanda'nın Gündeminde

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Nation
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız