Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Criterion Games'in En Eski Projesi Ortaya Çıktı


 
 
     Burnout serisinin yapımcısı ve şu sıralar Need For Speed: Hot Pursuit'in yapımında olan Criterion Games'den yeni açıklamalar geldi.
 
     GamesTM'e konuşan Criterion Games'den Craig Sullivan, şirketin Black ve Burnout serisi daha akıllarda bile oluşmamışken, bir kaykay oyunu projesi üzerinde çalıştığını açıkladı. Craig Sullivan, "Tony Hawk serilerinde amacınız, en yüksek puanı toplamaktır. Bu tip oyunlar bir süre sonra sıkıcı hâle gelir. Bizim yapmak istediğimiz proje ise daha çok GTA serisi gibi açık bir dünyaya yönelikti."
 
     "Firma olarak bu projede, kaykayınızla çeşitli yerleri keşfetmenizi amaçlamıştık. Büyük bir şehirde kaykayınızla ne yapmak istiyorsanız bu oyun size onu sunacaktı. Bu projenin fikri ise, 2002 yılında gerçek hayatta kaymayı bıraktığımda çıkmıştı. O zamanlar böyle bir oyun yapmayı istemiştim." dedi
 
      Açıkçası böyle bir oyun kulağa hoş geliyor, şahsen oynamayı isterdim. Ancak bu, projenin iptal olması yüzünden şuanlık imkansız görünüyor. Peki ya böyle bir proje tekrardan gündeme gelir mi? Bu sorunun cevabı Criterion Games'e bağlı...

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak criterion games kaykay proje
Quantum Theory'den 20 Yeni Görüntü Dead Nation'dan 10 Dk'lık Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Hot Pursuit ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız