Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2 İçin İkinci Hikaye Genişletmesi Geliyor

 
 
Dambuster Studios tarafından geliştirilen açık dünya zombi temalı hayatta kalma oyunu Dead Island 2 için yeni bir ek paket geliyor. Hikaye genişletmesi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan SoLA adlı yeni DLC, 17 Nisan tarihinde oyunculara sunulmaya bekliyor.
 
Yeni bölge, zombi türleri ve daha fazlası 
 
 
 
Dead Island 2, bildiğiniz üzere 22 Nisan tarihinde Steam platformuna gelecek. Steam sürümü çıkmadan önce ikinci genişletme sürümü de oyuna dahil olacak. Yeni paket içerisinde antik bir zemine inşa edilmiş büyük bir Kaliforniya müzik festivali bölgesi bulunuyor. Ölümcül virüsün kasıp kavurduğu bu ortam içerisinde hayatta kalmak tamamen sizin işiniz oluyor.
 
SoLA paketi kalıntılarla dolu bir bölgeyi bizlere sunuyor ve bu kalıntıları keşfetmek bizim temel hedefimiz. Yeni konumun yanı sıra aynı zamanda Whipper ve Clotter adında yeni bir zombi türü de oyuna dahil oluyor.
 
Öte yandan ana şirket Embracer Group'a göre Dead Island 2 beklentileri aşmış durumda. Oyun ilk 3 gün içerisinde 1 milyon ve ilk ayda ise 2 milyon adet sattı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Rise of the Ronin Nasıl Olmuş? Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız