Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Cells'in Legacy Güncellemesi Oyunun Eski Versiyonlarını Oynayabilmenizi Sağlıyor

 
Geliştirici Motion Twin, Dead Cells için Legacy adlı yeni bir güncelleme yayınladı. 
 
Dead Cells 2017'de başlayan erken erişim sürecinden bu yana çok sayıda güncelleme aldı ve oynanış ayarlamalar yapıldı. Eğer oyunun ilk zamanlarını veya spesifik bir güncelleme ile gelen versiyonunu özlediyseniz Legacy güncellemesi oyunun eski versiyonlarını oynayabilmenizi sağlıyor. 
 
Motion Twin güncelleme ile ilgili olarak "Legacy güncellemesi uzun zamandır yapmak istediğimiz bir şeydi. Oyunu güncellemeye devam ederken birçok oyuncunun sevdiği deneyimi büyük ölçüde değiştirdiğimiz gerçeği bizi biraz rahatsız etmeye başladı. Bazı topluluk üyelerimiz de oyunun önceki versiyonlarından sevdiği unsurların kaldırılması konusunda üzüntülüydü."
 
"Legacy güncellemesi ile amacımız; eski oyuncuların en sevdiği anları geniş arşivimizden seçerek tekrar oynayabilmelerini ve yeni gelen oyuncuların oyunun buraya gelirken hangi aşamalardan geçtiğini görmelerini sağlamak."
 
Güncelleme ayrıca iki yeni mutasyon, oyunda en az kullanılan iki silah için denge ayarlaması ve Noel Baba kostümü getiriyor. Tüm detaylara buradan göz atabilirsiniz. 
 
Ek olarak, Dead Cells'in yeni indirilebilir içeriği de yolda. Oyuna yeni biyomlar, canavarlar, silahlar ve boss dövüşü ekleyecek The Bad Seed indirilebilir içeriği 2020'nin ilk çeyreğinde çıkacak.

Metroidvania rogue-lite aksiyon platform oyunu Dead Cells PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve iOS üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam dead cels steam rogue like bağımsız aksiyon
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order'ın İkinci DLC'si Rise of the Phoenix Çıktı PlayStation 4 Konsolları, Oyunları ve Aksesuarlarında Yılbaşı İndirimleri

altunuz

24.12.2019 16:39:05

0
Her anından zevk alarak oynadığım kendi türünde eşsiz olan bir oyun. Metroidvania seven bir şans vermeli bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Cells ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız