Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Daydreamer: Awakened Edition Xbox One için İptal Edildi

 
   Atlus USA dün yaptığı açıklamayla birlikte PlayStation 4 ve Xbox One'a duyurulan platform/shooter oyunu Daydreamer: Awakened Edition'ın Xbox One için iptal edildiğini açıkladı.
 
   Ne yazık ki iptal sebebiyle ilgili bir açıklamada bulunmayan Atlus USA, oyunun PlayStation 4 çıkış tarihini ise 12 Temmuz olduğunu belirtti. 
 
   Roland Studios tarafından geliştirilmiş olan Daydreamer hakkında fikir sahibi olmak için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz. Ayrıca oyunun halihazırda PC'de bulunduğunu da hatırlatalım. İyi seyirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Daydreamer PlayStation 4 Xbox One PC Steam Atlus
Miyazaki, Demon's Souls'u Remaster Yapma Kararının Kendilerinde Olmadığını Açıkladı Red Dead Redemption'ın Xbox One Üzerindeki Performansı Test Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheStarBox

10.7.2016 12:33:36

0
Bu bilginin haber mahiyeti yok.

alsndnz

10.7.2016 09:28:54

0
plus yeni oyunu hayirli olsun lel

İdrak İstimlak

9.7.2016 18:27:12

0
Cikisina 3-5 gun kala iptal edilmesi bana sacma geldi. Muhtemelen oyun her seyi ile hazirdi ama MS ile bir anlasmazlik yasanmistir. Ayrica nasil bir oyun oldugundan haberimiz bile olmadigina gore pek iyi bir oyun degildir. Edit: Meraktan videosunu izledim, keske PS4 icin de iptal edilseymis...

TheMuyu

9.7.2016 16:37:08

0
bu oyun gelse ne olacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız