Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkspore Çıkışını Yaptı

Online aksiyon-rpg türüne yeni bir soluk getiren Darkspore, satışa sunuldu.

     Sınırsız kişiselleştirme seçenekleri, bir çok farklı kahraman ve yapacağınız her seçimin sonuca etki edeceği savaşlar… MaxisTM, DarksporeTM’un Windows PC için satışa sunulduğunu açıkladı.

     Darkspore, oyuncuların uzaylı dünyalarında işbirliği yaparak ölümcül düşmanlarla savaşacakları ve dünyanın dört bir yanındaki oyunculara karşı çokluoyuncu maçlarında yeteneklerini test edebilecekleri bir online* aksiyon rol yapma oyunu.

     Ekibimiz aksiyon RPG türüne yepyeni bir soluk getirme amacındaydı ve Darkspore bu amacı başarıyla yerine getirdi diyen Maxis Studio Genel Müdürü Lucy Bradshaw, “Darkspore’un Yaratık oluşturma teknolojisi bu türde ilk kez görünen bir özellik ve oyunculara kahramanlarının nasıl görüneceğine dair tam kontrol veriyor. Güçlü ve zayıf yanlarını da seçmelerini sağlıyor. Oynanışın sunduğu deneyim yapılan kişisel seçimlere bağlı olduğundan herkes için farklı olacak. Yaratık oluşturma teknolojisi dinamik düşman yapay zekası ve çokluoyuncu seçenekleriyle birarada düşünüldüğünde, şimdiye kadar sunduğumuz en heyecan verici özelliklerden biri haline geldi. Oyuncuların oyunumuzla neler yapacağını görmek için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

     Darkspore diğer aksiyon RPG’ların aksine oyuncuların eline farklı savaş yeteneklerine sahip genetik kahramanlardan oluşan bir canlı silah ordusu veriyor ve bu kahramanları onbinlerce vücut parçası ve zırh ile güçlendirebilmelerini sağlıyor. Üç farklı sınıf, beş farklı temel kahraman türü ve campaign oyun boyunca toplayacağınız ganimetlere dayanan sınırsız kişiselleştirme seçenekleri sayesinde, savaşa sokacağınız kahramanlar tamamen size özel olacak. Ödüllü Spore yaratık oluşturma teknolojisini kullanan oyuncular kahramanlarını ve özelliklerini diledikleri gibi tasarlayarak üç kahramandan oluşan takımlarının yeteneklerine ve genel görünüşlerine karar verebilecekler.

     Campaign oyun moduna dört arkadaşa kadar bir arada katılabilir veya 1’e1 ya da 2’ye 2 modlarda diğer oyunculara meydan okuyabilirsiniz. Maxis tarafından geliştirilen Darkspore, bugünden itibaren Windows PC için satın alınabilir.
 
                                                                                                                    Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
darkspore spore maxis ea action rpg
id Software RAGE'e 7 Mayıs'ta Sunum Yapacak RF: Armageddon'un Ön Sipariş Videoları

RISC64

30.4.2011 02:35:23

+1
keşke bşka bir isimle çıkarsalardı şu oynu . spore 2 yi beklerken (güzel olsa bile )benim için bu oyun hayal kırıklığı oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkspore
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız