Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls'ta Bir Demir Adam Olabileceğiz

Demir Adam olduğumuzda bu ufaklık bizi böyle fırlatamayacaktır

       Demon's Souls'un yapımcıları tarafından geliştirilen Dark Souls ile ilgili yeni bilgiler yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi de oyunda savunmamıza katkı sağlayacak bir büyük açıklığa kavuştu.
 
      Dark Souls'un yönetmeni Hidetaka Miyazaki'nin açıklamasına göre oyunda özel güçlerimizin olacağını, bu güçleri tanımlamak için anahtar sözcüğün ise "değişkenlik" olduğunu söyledi.
 
       Örneğin, bir büyü sizi bir bakıma demir adama dönüştürecek. Savunmanız inanılmaz bir şekilde artacak, ama hareket etmeniz imkansız hale gelecek. Sanırım bu büyü boss mücadelelerinde size karşı öldürücü vuruşu deneyen düşmana karşı kullanılabilir. Hareket etmemiz zor olduğuna göre, kısa süre etkili bir büyü olsa gerek.
 
      Yeni bir örnek vermek gerekirse oyunda bir Vazo'ya dönüşme şansınız da var (evet yanlış okumadınız) Peki bu sistem nasıl mı olacak. Bir grup vazonun yanına gittiğinizde, bulunduğunuz yere bir düşman geldiğinde sizi bir vazo sanacak. Bir bakıma Metal Gear Solid 4'te heykele dönüşmemiz gibi bir durumla karşılaşacağız, ama sanırım biz karakterimizin vazo'ya dönüştüğünü görmeyeceğiz, sadece düşmanlar öyle sanacak.
 
      Dark Souls anlaşılan yine Demon's Souls gibi gibi etkileyici bir oyun olacak, ama bu defa çok daha farklı özelliklere sahip olacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Battlefield 3'ün İlk Videosu Yarın Yayınlanacak EEDAR: 3G'siz PSP2 "299 ila 349 Dolar" Arasında

D-Rock!

4.2.2011 12:01:39

0
Oyun gümbür gümbür!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız