Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls Tamamlanmak Üzere + Yeni Bilgiler

Oyunda bu tür mini boss'lar da karşımıza çıkacak

      Demon's Souls ile bizleri büyüleyen From Software şu sıralar Dark Souls üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl sonunda piyasaya çıkacak Dark Souls'tan da beklentiler çok yüksek. Japon Dengeki dergisinden gelen haberlere göre de oyunun tamamlanması için son aşamaya girildi.
 
      Yönetmen Hidetaka Miyazaki'nin açıklamalarına göre Demon's Souls'un hayranlarından gelen geri bildirimler sonucunda bazı yönleri geliştirilen Dark Souls'u bekleyen çok sayıda oyuncu olması geliştirici ekibin üzerinde biraz baskı yaratmış.
 
     Oyun hakkında çok fazla bilgi sunmayan From Software, Dark Souls'ta keşfedilmesi gereken bir çok nokta olduğunu ve bunların açıklanmasının oyuncuların keyfini kaçıracağını düşünüyor. Diğer yandan oyun hakkında bilgi vermemek de hayran kitlesi ile iletişimi koparabilirmiş. Geliştiriciler bu konuda dengeyi sağlamak istiyormuş.
 
      Dark Souls hikayenin bizi sürüklediği bir oyun olmayacak, buna rağmen oyunun bir hikayesi var. Ana karakterimiz kendisini toplumdan soyutlamış bir kişi ve öldürüldükten sonra tekrar tekrar hayata dönünen bir kişi, yani bir ölümsüz. 
        
      Ayrıca From Software "Lanetlenme sistemi" (Oath system) de Dark Souls'un önemli bir parçasını oluşturacak. Buna göre oyundaki keşiflerimiz sonucunda bazı oyunculara (NPC de olabilir) veya bazı konulara karşı lanetleneceğiz. Bazı lanetlerin de çok nadir olarak bulunabileceği söyleniyor.
 
     Bu "lanetlenme sistemi" aslında bir "yemin sistemi" olarak görülebilir. Oyunu online oynadığınızda keşfettiğiniz şeye göre düşmanlar kazanabileceğiniz gibi dostlar da edinebileceksiniz.
 
       Hidetaka Miyazaki, dikkat ettiği bir başka noktanın ise kendimizi iyileştirme sistemi olduğunu söyledi. İyileştirme nesnelerini oyunda doğru noktalara yerleştirmek için büyük çaba gösterdiklerini söyleyen Miyazaki, oyuncuların bunları bulmasının memnuniyet verici olacağını belirtiyor, çünkü işimiz pek kolay olmayacak.
 
       Son olarak Dark Souls'un zor bir oyun olacağını tekrar söyleyen Miyazaki (Demon's Souls'tan bile daha zor) bunun oyunun değerini arttıracağı görüşünde. Demon's Souls da zor olması nedeniyle övgü toplamıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Fallout: NW'nin Yeni PC Yaması Çıktı Nintendogs + Cats, Şimdiye Kadar Kaç Adet Sattı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KAKÁ

23.5.2017 13:24:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: r0ket Güzel oyun
Bravo.

r0ket

23.5.2017 08:40:39

0
Güzel oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız