Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls II'den Yeni Bir Oynanış Videosu


     GT TV, E3 boyunca çok sayıda oyun geliştiricisini programına davet etti. Bu oyunlara katılan son isim ise (şu an için) Dark Souls II oldu. From Software yetkilileri röportaj yaparken bir yandan da oynanış videosu yayınlandı.
 
     Daha önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi oyunun yapısı oldukça hızlı bir hal almış. Özellikle ok kullanımının çok daha aktif hale geldiğini görüyoruz. Dark Souls'un ilk oyununda ok kullanımı oldukça etkisiz durumdaydı; Demon's Souls'ta ise hayati önem taşıyordu.
 
    Geliştiricilerin üstünde ısrarla değindikleri şeylerden biri de Dark Souls II'nin serinin önceki oyunlarından daha kolay olmayacağı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Xbox One'ı İlk Günden Alanlara Gold Üyelik Hediye İşte PS4 ve Xbox One'ın Kutu Tasarımları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

maniague

13.6.2013 10:57:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Evinde ne olduğu beni alakadar etmiyor ya da ne kullandığın. Durduk yere "konsollarda zorluk hissediliyor, PC'de öyle değil" dediğin için cevap verme gereği duydum. Eğer başka şeyler de yazmış olsaydın, ben sadece bu kısma takılsaydım o zaman nem kapmak denirdi buna. Artı almak veya laf sokmak umrumda değil. Çok rahatsız olduysan sileyim mesajı.
Sen ilk yazdığın mesajı bir daha oku istersen, afallayıp ne yazdığını unutmuşsun çünkü. Sen benim başka bir şey yazmama dahi gerek bırakmadan torrenti ana sayfan yapmışsın, her oyunu korsan almışsın. Her türlü nemi kapmışsın bile. Buna nem kapmak demiyorsan ben El insaf diyorum. Üstelik bunları Pc ordusunun bir numaralı fedaisi gibi yazmışsın. Benim de evimde ne olduğunu söylememin sebebi bu. Kutuplaşıp daha fazla kafayı oynatma istedim masum bir yorumdan dolayı. ve açıklamama rağmen hala anladığın şey şu "konsollarda zorluk hissediliyor, PC'de öyle değil"... Bu özetledi aslında durumunu. ve laf sokmaya çalışmakla laf sokmak aynı şeyler değil. Varsın dursun yani mantaliteni resmeden yorumun.

Dovahkiin

12.6.2013 19:41:38

-1
quote:

Orijinalden alıntı: maniague Gerçekten o küçücük aklınla kendine nem kapacak, alınacak o kadar şey çıkarmışsın ki yorumumdan... Kızacağım yere tebrik edesim geldi seni Allah'ın panik atak ergeni. Sana sadece başkaları da yanlış anlamasın diye cevap veriyorum, nimetten sayma yani kendini. Evimde ps2 ve nes'den başka konsol yok. Yani ben bir Pc kullanıcısıyım. Orada ifade ettiğim şey causal kesimin Pc'de istediği gibi hile yapabildiği, bu yüzden o zorluk derecesinin Pc kullanıcılarına yeri geldiğinde lale dahi değmeyeceğidir. Dikkat ettiysen orada "maalesef" yazıyor. Durumdan bir hoşnutluk ve Pc kullanıcılarını aşağılar bir ifade yok. Bundan sonra "ayh dhur yhaa shuna bi laf soqaymm da arthııı alymm xd" felsefesi ile olur olmaz yorumlara tuz alıp koşmazsın umarım.
Evinde ne olduğu beni alakadar etmiyor ya da ne kullandığın. Durduk yere "konsollarda zorluk hissediliyor, PC'de öyle değil" dediğin için cevap verme gereği duydum. Eğer başka şeyler de yazmış olsaydın, ben sadece bu kısma takılsaydım o zaman nem kapmak denirdi buna. Artı almak veya laf sokmak umrumda değil. Çok rahatsız olduysan sileyim mesajı.

maniague

12.6.2013 19:01:19

0
Gerçekten o küçücük aklınla kendine nem kapacak, alınacak o kadar şey çıkarmışsın ki yorumumdan... Kızacağım yere tebrik edesim geldi seni Allah'ın panik atak ergeni. Sana sadece başkaları da yanlış anlamasın diye cevap veriyorum, nimetten sayma yani kendini. Evimde ps2 ve nes'den başka konsol yok. Yani ben bir Pc kullanıcısıyım. Orada ifade ettiğim şey causal kesimin Pc'de istediği gibi hile yapabildiği, bu yüzden o zorluk derecesinin Pc kullanıcılarına yeri geldiğinde lale dahi değmeyeceğidir. Dikkat ettiysen orada "maalesef" yazıyor. Durumdan bir hoşnutluk ve Pc kullanıcılarını aşağılar bir ifade yok. Bundan sonra "ayh dhur yhaa shuna bi laf soqaymm da arthııı alymm xd" felsefesi ile olur olmaz yorumlara tuz alıp koşmazsın umarım.

Zebercet

12.6.2013 16:23:01

+1
Ne kadar mütevazı, kibar bir millet bunlar ya. Ellerini önlerinde birleştirmişler ne güzel. Çok seviyorum Japonları. Oyuna gelirsek, bana biraz kolaylaştırılmış gibi geldi. Dark Souls'u bitirenler bu oyunda fazla zorlanmayacak gibi hissediyorum ama muhtemelen yanılıyorum.

firkateyn

12.6.2013 15:47:55

0
Ya videoda dahi oyunu bildikleri halde dev olan yaratığı indiremedi adam bir türlü. Onlar bile bu kadar zorlanıyorsa :)

Dovahkiin

12.6.2013 15:27:00

-2
quote:

Orijinalden alıntı: maniague O zorluğun konsollarda vereceği strese tamam da iş Pc'ye gelince bir "Trainer Activated" e bakar maalesef :)
Evet biz PC'cilerin daima korsan kullanmanın, ana sayfamızın torrent sayfası olması dışında bir de her bulduğumuz oyunu keyifle oynamak yerine hile kullanarak heba etme özelliği vardır.

maniague

12.6.2013 12:23:12

0
O zorluğun konsollarda vereceği strese tamam da iş Pc'ye gelince bir "Trainer Activated" e bakar maalesef :)

Nightmare_00

12.6.2013 09:17:27

0
Kolay olmasın zaten , Dark Souls'un en önemli özelliklerinden biri zor olması.Herkes oynayamamalı bu oyunu..

masterbatu

12.6.2013 08:38:54

+1
Geliştiricilerin üstünde ısrarla değindikleri şeylerden biri de Dark Souls II'nin serinin önceki oyunlarından daha kolay olmayacağı. Gene anamizi aglatacaklar :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız